Informationer

Gade og nr:
Åboulevarden 47
Postnr:
8000
By:
Aarhus C
Website:

Aarhus Murerlaug

Aarhus Murerlaug er en forening af murermestre, som har eksisteret siden 1672, idet magistraten i Århus på det tidspunkt bestemte, at alle murermestre og tømrermestre skulle være brandmestre, visitere skorstene og ildsteder, påtale overtrædelser og fungere som brandmænd.

For al den ulejlighed gav det sparsomme bystyre de to fag det vederlag, at de fik ret til at danne et laug i fællesskab.

Vi ved ikke hvem de første murermestre var, men det er helt givet, at nogle af deres bygningsværker eksisterer endnu!

Som medlem af Aarhus Murerlaug er medlemmerne også tilknyttet Dansk Arbejdsgiverforening og Dansk Byggeri, der på medlemmernes vegne fører forhandlinger med de myndigheder, under hvilke bygge og anlæg hører, således at aftaler og bestemmelser altid er i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Endvidere er medlemmerne tilknyttet BYG GARANTI, der giver forbrugeren sikkerhed for godt håndværk.

Aarhus Murerlaugs hovedformål er at fremme murermestrenes erhvervsvilkår, økonomisk og organisatorisk, samt at samle medlemmerne til i flok at løfte de byrder, som det enkelte medlem ikke kan klare alene.

Aarhus Murerlaugs medlemmer gemmer sig ikke bag anonymitet, vi tør alle træde frem i dagens lys!

Vi håber - De med denne lille orientering - vil finde Deres murermester blandt Aarhus Murerlaugs medlemmer.

Vi står til rådighed ved alt arbejde inden for bygge og anlæg, hvad enten det drejer sig om reparationer - stormskader eller nyopførelser.

----
Tilmeld dit netværk hos Netværksportalen og bliv fundet af netværksinteresserede danskere - Netværksportalen giver en oversigt over de bedste netværk i Danmark.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk