Informationer

Gade og nr:
Ingemannsvej 1
Postnr:
3400
By:
Hillerød
Website:

Alle-Rødder Husflid

Alle-Rødder Husflid er en lokal husflidsforening under Dansk Husflidsselskab og er dermed medlem af oplysningsforbundet Netop - Netværk for Oplysning.

Foreningen startede i sommeren 2003 og har hjemsted i Allerød Kommune. Vi dækker postområderne 3450 Allerød, 3400 Hillerød, 3460 Birkerød, 3520 Farum, 2970 Hørsholm og 2980 Kokkedal.

Foreningen arrangerer kurser som administreres efter retningslinier i folkeoplysningsloven. Planlagte kurser er beskrevet på siden benævnt kurser her på hjemmesiden. Undertiden arrangerer vi også temaaftener. Oplysninger om disse vil blive meddelt her på hjemmesiden under meddelelser eller i Frederiksborg Amts Avis og/eller i Allerød Nyt.
I efteråret 2007 forsøgte vi med en månedlig aktivitetsaften i månederne fra september til december, men ideen slog ikke an, så den er midlertidigt lagt i skuffen.

Vi har også en nyheds mail-liste. Hvis du gerne vil høre nyheder fra foreningen så send din mailadresse til formanden, som også er kontaktperson for maillisten. Hendes adresse ses på siden bestyrelse.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk