Informationer

Gade og nr:
Orchidevej 22
Postnr:
3450
By:
Allerød
Website:

Allerød Erhvervsklub

For erhvervslivet, for sporten og fornøjelsen

Allerød Erhvervsklub er sit ansvar bevidst omkring det at bidrage til kultur og idrætslivet i kommunen. Der er vist ingen der betvivler, at et sundt kultur- og idrætsliv ikke kun er kølerfigur, men i allerhøjeste grad også kommunens motorrum. En sund fritid og et spændende kulturliv skaber dynamik og vækst.

Ingenting kommer af ingenting (undtaget lommeuld). Det gælder såvel din virksomheds slagsaktiviteter, som Allerøds handelsliv. Det er Allerød Erhvervsklubs primære virke at støtte Allerød Fodboldklub - en klub som også er blandt de 10 største i på Sjælland - målt på antal medlemmer. Ikke kun ud fra betragtningen om en sund fritid for de mange fodboldspillende børn og unge, men også for at bidrage til fodboldklubbens høje ambitionsniveau.

Allerød Erhvervsklub er en hybrid mellem erhvervslivet, kommunen, kultur og fodboldlivet i Allerød. Klubben skaber formelle formelle, men i særlig grad også uformelle relationer mellem politikere og virksomheder. Er du nytilflyttet virksomhed i kommunen, skulle du overveje at melde virksomheden ind i Allerød Erhvervsklub. Ved at melde dig ind her, får du den korteste vej til beslutningstagere i det lokale erhvervsliv.

Vi giver undskyldningen og anledningen til at mødes med dine kommende kunder og forretningsforbindelser i form af en lang række sociale aktiviteter som fx. bowling-turneringer, fodboldture, gallamiddage, teaterliv etc. Men vi er også klubben der arrangerer konferencer, kongresser og netværksmøder.

Raison d'etre

* Skabe forum for erfaringsudveksling blandt erhvervsfolk, fortrinsvis i Allerød Kommune.
* Formidle og arbejde for et reklamemæssigt budskab for vores medlemmer således at medlemsskabet resulterer i stor reklame og arbejdsmæssig værdi for medlemmerne.
* Sikre medlemmerne særlige fordele ved Allerød FK's hjemmekampe samt formidling af konstruktive kontakter til kommunen og erhvervslivet.
* Fremme fodboldniveauet og omgivelserne i Allerød FK.
* Bringe Allerød på landkortet (også fodboldmæssigt)

Vi håber at vi snart kan byde dig velkommen i klubbe, for vi vil lidt mere for Allerød, og dermed også for dig.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk