Informationer

Gade og nr:
Plantagevej 51
Postnr:
7000
By:
Fredericia
Website:

Anlægsteknikforeningen I Danmark

Formålet med Anlægsteknikforeningen i Danmark er at fremme interessen for og kendskabet til anlægsteknik, bl.a. ved at afholde møder og kurser, oprette og vedligeholde en hjemmeside, arrangere studierejser og ekskursioner for medlemmerne samt udvikle og redigere lærebøger.

Foreningens medlemmer er personer som har det som deres arbejdsopgave at undervise indenfor anlægsteknikområdet på uddannelser på bachelor-, master- eller kandidatniveau. Medlemmerne kommer fra Syddansk universitet , Ingeniørhøjskolen i Århus, Ingeniørhøjskolen i København, VIA University College, EUC-Sjælland (Haslev), Odense Tekniske skole, University College Nordjylland, Teknologi & Business, Aalborg Universitet og DTU. Endvidere er Dansk Byggeri medlem.

Foreningens aktiviteter sigter alle i retningen af at opfylde formålsparagraffen (at fremme interessen for og kendskabet til anlægsteknik). Den nuværende hovedaktivitet er at fremme uddannelserne indenfor anlægsteknik, samt at koordinere disse uddannelserne institutionerne imellem.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk