Styrk dit professionelle netværk - gode råd fra dansk netværksekspert 

Et godt netværk kan gøre dig solidt rustet til at nå dine mål i karrieren. Vi har interviewet netværksekspert Charlotte Junge, som her giver en række gode råd til, hvordan du kan bruge dit professionelle netværk til at nå dine karrieremål. Dette er anden del af en artikelserie på to. 
Læs mere

En god netværker - ifølge netværksekspert Charlotte Junge

Et godt netværk kan være vejen til at finde et nyt job eller nå dine mål for din karriere. Netværksekspert Charlotte Junge fortæller her om, hvordan du kan styrke og forme din karriere og fremtidige jobmuligheder ved at tænke i netværk. Dette er første del af en artikelserie på to.
Læs mere

Studiejob - få erfaring til dit cv 

Et studiejob er en god måde at gøre dig attraktiv for det arbejdsmarked, der venter bagefter. Arbejdsgiverne efterspørger erfaring - og her kan du læse, hvordan du kan få den, mens du studerer. Et studiejob kan ikke bare give dig erfaring, du kan skrive på dit cv, men kan også give dig en idé om, hvad du gerne vil arbejde med, når du skal ud at søge job efter studiet.
Læs mere

Studerende og topledere mødes i faglig debat

Aarhus Symposium: Tunge erhvervsprofiler møder unge ambitiøse studerende i et heldagsarrangement for meningsudveksling om fremtidig ledelse og globale udfordringer.
"Aarhus Symposium er en unik mulighed til at netværke og interagere. Over 700 studerende og 15 CEOs er til stede. Det finder du ikke andre steder," siger stifterne bag arrangementet, Jens Riis Andersen og Kasper Vinther Olesen.
Læs mere

Gode råd til jobsamtalen

Du har søgt et job og er blandt de heldige, der er inviteret til jobsamtale. Det kan være meget nervepirrende at møde op til en jobsamtale - der er nemlig fokus på én eneste ting; dig!
Du får her 9 gode råd, som kan hjælpe dig til at gøre jobsamtalen til en god oplevelse.
Læs mere

Professionelt netværk har givet Fogh succes

Anders Fogh Rasmussen har i den grad formået at udnytte det netværk, han har skabt gennem sin tid som dansk statsminister, til at få succes i sit job som generalsekretær i Nato. 
”Han har identificeret, hvem der har haft magten til at træffe beslutningerne, og er gået direkte til dem," siger Peter Viggo Jakobsen, lektor i forsvars- og sikkerhedspolitik ved Forsvarsakademiet.
Læs mere

Direkte sammenhæng mellem succes og antal timer man netværker

En ny global undersøgelse blandt professionelle erhvervsfolk tyder på, at det antal timer, man bruger på at netværke, afspejler sig i, hvor stor succes, man får.
Læs mere

LinkedIn InMaps - visualiering af dit professionelle netværk

Med LinkedIn InMaps kan du få visualiseret dit professionelle netværk og dermed blive bedre til at forstå forbindelsen mellem dig og dine mange kontakter.
Læs mere

Netværksdannelse - du er kun 6 håndtryk fra Obama

Vi er tættere forbundet, end du regner med. Du kan hurtigt komme tættere på at nå en særligt indflydelsesrig eller magtfuld person ved at bruge din viden om netværksdannelse og blive opmærksom på de mekanismer, der er i et netværk - og du kan blive bedre til at manøvrere i både dit private og arbejdsmæssige netværk. Du er kun 6 håndtryk fra præsident Barack Obama.
Læs mere

Få styr på indbakken og bliv mere effektiv 

I en travl hverdag kan det være svært at overskue de mange mails, der lander i indbakken. Hver gang du føler, at du har styr på indbakken, dumper der nye mails ind, og du kan starte forfra. Få en tom indbakke, overblik og mere tid i hverdagen med disse enkle tips. 
Læs mere

Til jobsamtale - kemi og erfaring vigtigere end uddannelse 

En ny undersøgelse viser, at personlig kemi, relevant erhvervserfaring, personlige kompetencer og din motivation for jobbet alle er faktorer, som vil betyde mere end din uddannelsesmæssige baggrund, når du er til jobsamtale. Dette er på trods af det store politiske fokus på, at uddannelse skal give dig adgang til jobmarkedet. Brug din nye viden til at skrive succesfulde ansøgninger.
Læs mere

Innovationsnetværk i Danmark oplever stor fremgang 

De danske innovationsnetværk har i 2011 hjulpet væsentligt flere virksomheder med innovation i forhold til tidligere år. Det viser den seneste måling af innovationsnetværkenes resultater i performanceregnskabet 2012. Innovationsnetværkene i Danmark har fokus på at bygge bro mellem erhvervslivet og vidensproduktionen på universiteter, uddannelsesinstitutioner samt GTS-institutter (teknologiske serviceinstitutter). 

Læs mere

Netværksportalen på Facebook - nyheder om karriere og networking

Netværksportalen på Facebook- din direkte indgang til nyheder omkring karriere og networking. På vores Facebook-site opdaterer vi dig med relevante artikler om karriere og networking og giver gode råd til, hvordan du bliver en bedre netværker.undefined
Læs mere

Socialt netværk som introvert - sådan bevarer du dit netværk

Her får du konkrete tips til, hvordan du bliver bedre til at netværke, når du har en indadvendt personlighed. Vi har interviewet Jakob Pedersen om at skabe og vedligeholde et socialt netværk. Han fortæller om sine egne erfaringer og giver en række gode råd til, hvordan du skaber et godt socialt netværk som introvert og lærer at holde dit netværk ved lige
Læs mere

Har du et emne, du godt kunne tænke dig, at vi skriver en artikel om?

Populære netværk