Informationer

Gade og nr:
Frederiksborggade 15 6.
Postnr:
1360
By:
København K
Website:

Bestyrelsesposten ApS

BESTYRELSESPOSTEN er en hurtig og effektiv indgang til 477 kvalificerede bestyrelseskandidater, som dækker alle brancher, aldersgrupper og bestyrelseskompetencer. Du kan frit vælge blandt kandidaterne uden at skulle tage særlige hensyn til personlige relationer eller anbefalinger.

Vision og Idégrundlag

Bestyrelsespostens vision er at være et anerkendt, effektivt bidrag til styrkelse og professionalisering af bestyrelserne i små og mellemstore virksomheder.

Bestyrelsespostens idégrundlag er, at ændre på det forhold, at virksomheder alt for ofte begrænser sig til at søge sine bestyrelseskandidater i sit nære netværk. En egentlig professionel udvælgelsesproces er der meget sjældent tale om.

Valg af bestyrelseskandidater mener vi, bør ske efter et grundigt forarbejde og samtaler med nøje udvalgte og testede kandidater. Typisk med assistance og rådgivning af professionelle konsulenter.

Nutidens virksomhedsejere forstår nødvendigheden af en professionel bestyrelse som matcher virksomhedens behov for kompetencer og erfaring og som kan fremtidssikre indtjening og udvikling i tillidsfuldt samarbejde med direktionen. Ofte også med det mål at optimere mulighederne for et senere gunstigt salg af virksomheden.

På dette grundlag har Bestyrelsesposten udviklet og sammensat en professionel database af bestyrelseskandidater, hvor de relevante kandidater kan findes.

Bestyrelsesposten tilbyder hjælp i hele udvælgelsesprocessen, alt efter nærmere aftale og ønske fra den enkelte virksomhed.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk