Informationer

Gade og nr:
Kalkbrænderiløbskaj 6
Postnr:
2100
By:
København Ø
Website:

Connect Denmark

Rådgivning og sparring til iværksættere og vækstvirksomheder
CONNECT Denmark er en uafhængig, privat non-profit organisation. En forening, som via sit netværk af Danmarks bedste virksomheder, dygtigste erhvervsfolk og fremtrædende forsknings- og innovationsmiljøer yder gratis rådgivning og sparring til iværksættere og mindre virksomheder med stort vækstpotentiale

Erfarne erhvervsfolk i CONNECT Denmarks netværk.
CONNECT Denmarks omkring 900 medlemmer fra ca. 350 virksomheder kommer bl.a. fra forsknings- og innovationsmiljøer, private og offentlige rådgivere, kapital (bank, venture, business angel), og alle niveauer af dansk erhvervsliv. Inspirationskilder, du med garanti kan bruge i hverdagen – og som i nogle tilfælde kan få konkret betydning for din virksomheds egne projekter og fremtidsplaner.

Vækstiværksætteren
Vi søger altid iværksættere der har et produkt, en unik teknologi og/eller koncept der har vækstpotentiale. Måske er projektet stadig blot ved drømmen om egen virksomhed; i gang med at nedfælde forretningsplanen på papir. Andre er kommet godt fra start, og behøver nu et skub for rigtigt at sætte gang i væksten.

Vær med til at levere kompetencerne
At være tæt på iværksættere, der satser stort på at få deres projekter virkeliggjort. I dette intense forum får du virkelig skærpet dine strategiske færdigheder. Som deltager bliver man både smittet af iværksætternes entusiasme og netværkets enorme viden. At være medlem i CONNECT Denmark er derfor meget mere end at netværke. Det er karriere- og kompetenceudviklende, fordi man ikke bare mødes, men også arbejder sammen om inspirerende, nye projekter – som man selv vælger at deltage i.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk