Informationer

Gade og nr:
200 Schermerhorn Street, suite 405 Brooklyn,
Postnr:
11201
By:
New York
Website:

Dabgo - Danes Abroad Business Group Online

DABGO er et netværk af erhvervsaktive internationale danskere, der interesserer sig for at skabe nye relationer og derigennem nye muligheder - for andre og for sig selv.

Hvorfor er det gratis at være medlem?

I det øjeblik man giver penge for noget, forventer man også at få noget retur. Man kan ikke købe sig til et netværk - det skaber man ved at være åben overfor andre, lytte til deres behov og hjælpe med at finde løsninger og relevante kontakter. Det ligger selvfølgelig i ånden, at man til enhver tid kan - og bør - stille spørgsmål bede om hjælp!

"Det er ikke hvem du kender, eller hvem som kender dig. Det handler om hvem og hvor mange du har hjulpet." Jesper Løvendahl, stifter af DABGO.

Historien kort

DABGO netværket blev stiftet i New York, USA, i efteråret 2006, hvor Jesper Løvendahl tog initiativ til den første netværksgruppe. I Januar 2007 sluttede Dan Trampedach sig til som med-stifter, og netværket blev udvidet til et globalt initiativ. Målet var (og er) at bygge et globalt forretnings-/erhvervsnetværk - drevet af medlemmer på pro bono basis.

På blot 3 år har netværket nået en størrelse på 30 netværksgrupper og 6000 medlemmer - og drives af godt 90 medlemmer på pro bono basis.

---
Vil du være en del af vores netværksoversigt? Tilmeld dit netværk i dag!

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk