Informationer

Gade og nr:
Købmagergade 67, 2. sal
Postnr:
1150
By:
København K
Website:

Danes Worldwide

Danes Worldwide skaber kontakt mellem danskere i verden. Vi arbejder for at forbedre livs- og arbejdsvilkårene for jer, der er med til at sætte Danmark på verdenskortet.

Undervisning
Med Danes Undervisning kan jeres børn fortsætte danskundervisningen, mens I bor i udlandet. Vores undervisning er godkendt og støttet af Undervisningsministeriet - og dit barn kan tage Folkeskolens Afgangsprøve gennem os.

Netværket
Vi har over 100 repræsentanter i verden - og indgår partnerskab med udedanske foreninger og udstationerende firmaer og organisationer. På Mødestedet kan du oprette en gratis profil og udveksle erfaringer med andre udedanskere.

Rettigheder
Vi arbejder på at skabe overblik over og forbedre udedanskeres livs- og arbejdsvilkår - og kæmper for deres rettigheder over for politikerne.

Dine fordele
Som medlem af Danes Worldwide har du adgang til vores eksperter, vores netværk, vores undervisning, foruden vores medlemsblad og de rabatter vi præsenterer på danes.dk

Rabatter: Særlige medlemsrabatter på hoteller i Danmark og udlandet, medier, bøger, billeje og forsikringer og andre aktuelle tilbud vil fremover være at finde på danes.dk.

Medlemsblad: Vores medlemsblad er målrettet danskere i verden. Udstationering, hjemstationering, undervisning, karriereudvikling og interkulturelle kompetencer er tilbagevendende temaer, ligesom historierne udefra.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk