Informationer

Gade og nr:
Naverland 34
Postnr:
2600
By:
Glostrup
Website:

Danmarks Sportshandlerforening

Danmarks Sportshandler-Forening – i daglig tale DSF, er brancheorganisation for sports- og fritidsbranchen i Danmark.

Vi arbejder for at varetage fælles interesser for at forbedre branchens faglige uddannelsesmæssige og økonomiske vilkår.

Danmarks Sportshandler-Forening er også branchens politiske talerør og arbejder for at fremme medlemmernes og branchens interesser inden for den politiske proces. Vi gør mere end blot at følge den politiske udvikling – vi deltager aktivt for at påvirke og få indflydelse på dansk erhvervslovgivning på områder, der berører vores medlemmers dagligdag og drift.

Danmarks Sportshandler-Forening er repræsenteret i en lang række nævn og udvalg, hvor der kan øves indflydelse. Ved forhandlinger og høringssvar påvirker Danmarks Sportshandler-Forening det offentlige og dermed det lovmæssige. Det gælder f.eks. inden for lukkeloven, markedsføringsloven, skatte og afgiftsforslag m.m.
Og netop på dette område er Danmarks Sportshandler-Forening medlemmernes og branchens vigtigste vagthund.

Det er krævende at være leder. Der stilles kontinuerligt krav om overblik og fleksibilitet. Som leder risikerer du ofte at stå alene med dine problemer. Derfor skal du kunne søge hjælp og rådgivning hos dem, der kender dine forhold bedst.

I Danmarks Sportshandler-Forening er det vores alt overskyggende mål at rådgive og servicere vores medlemmer. Vi er ikke en traditionel interesseorganisation, men helt uafhængige af partier og andres interesser end vores medlemmer.

Vi er til for dig – brug os til at opfylde dine behov!

Danmarks Sportshandler-Forening blev stiftet den 22. oktober 1939. Og branchen har her en stærk brancheorganisation, der har sat mange fingeraftryk i dansk erhvervslovgivning i gennem tiderne.

Danmarks Sportshandler-Forenings medlemmer udgør en bred vifte af mange forskellige butiksprofiler inden for branchen bl.a. den traditionelle sportsbutik, specialbutikker inden for outdoor, ski, jagt- og fiskeri, golf m.v.

Medlemmerne er både kædebutikker samt ikke-kædetilsluttet butikker inden for sports- og fritidsområdet.

Endvidere har Danmarks Sportshandler-Forening en leverandørsektion bestående af branchens leverandører.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk