Informationer

Gade og nr:
Postnr:
By:
Website:

Dansk indkøbs- og logistik forening

DILF er Danmarks største forening for indkøbere og logistikere, der tilsammen udgør et fagligt netværk med over 3900 medlemmer. Vi blev stiftet i 1962 og lægger vægt på at være en upolitisk, not-for-profit-baseret og landsdækkende forening. Vores formål er at være med til at forbedre den indkøbs- og logistikfaglige standard i den private og offentlige sektor.

Viden i netværk er DILFs grundidé. Vi samler viden samt erfaringer og formidler disse videre til medlemmerne ved nyhedsbreve, fagblade, netværksmøder, temadage, kurser, konferencer og meget mere. På denne måde opnår du som medlem en sikker udgangsposition for din videre udvikling.

Et DILF medlemskab giver dig således adgang til viden og inspiration:

Opdatering af din specialviden og erhvervelse af ny ekspertise fra en bred vifte af kurser, skræddersyede til indkøbere og logistikere. Kursuslederne er eksperter inden for deres respektive områder og har praktisk erfaring med de forskellige emner. DILF er desuden en erfaren sparringspartner, når det gælder udvikling og afholdelse af virksomhedstilpassede indkøbs- og logistikkurser.
Få inspiration til nye værktøjer og tendenser inden for dine specialområder i DILForientering (udkommer 8 gange årligt). DILForientering er Danmarks førende indkøbs- og logistik medie, hvor vi ajourfører alle med nyheder fra ind- og udland inden for praktiske såvel som teoretiske områder. Herudover informerer DILForientering dig om netværksmøder, temadage, kurser, konferencer, relevant faglitteratur, Jobbørs, m.m..
Hver uge udkommer DILF e-nyhedsbrev. Nyhedsbrevet fungerer som et vigtigt redskab for kommunikationen mellem dig og DILF. Her orienterer vi om kommende arrangementer og bringer artikler, links og de vigtigste nyheder inden for indkøb, logistik og SCM.
Lær af dine kollegers erfaringer og videregiv dine egne i erfa-grupperne.
Følg konjunkturudviklingen med DILFs Industribarometer, som udkommer månedligt - og brug det som værktøj i din dagligdag.
Men først og fremmest, gør en investering i din fremtid.

Fordele ved medlemskab af DILF

DILF er en forening af professionelle for professionelle, hvis idégrundlag bygger på tankegangen om “viden i netværk”. DILF ser det som sin fornemste opgave at indsamle, selektere og formidle relevant viden videre til foreningens medlemmer. En stor del af denne viden indsamles fra DILFs udenlandske søsterorganisationer fra nationale såvel som udenlandske forsknings- og uddannelses­institutioner, fra førende nationale og internationale konsulentvirksomheder samt fra egne medlemmer. DILF fungerer således som vidensgrossist i et komplekst netværk af interessenter, hvor kontakter og viden florerer i et hastigt tempo. En del af denne vidensudveksling koordineres via sekretariatet i København – en stor del foregår dog også via mødeudvalg, erfa-grupper eller mellem medlemmer, der er blevet forbundet med hinanden via deres medlemskab i DILF.

Et medlemskab af DILF giver dig mulighed for hele tiden at få din specialviden opdateret samtidig med, at det giver dig mulighed for at erhverve nye ekspertiser inden for områderne indkøb, logistik, produktion og SCM til stor gavn for dig selv og din virksomhed. Som medlem af DILF kan du nyde godt af en lang række af ydelser, der kort er beskrevet i det følgende:

· DILForientering
Som medlem modtager du hver anden måned DILForientering – foreningens medlemsblad, som bl.a. indeholder en række relevante faglige artikler, boganmeldelser, cases, informationer om kommende kurser, konferencer og netværksmøder mv.

· DILFs elektroniske nyhedsbrev
Hver fredag modtager alle DILFs medlemmer vores elektroniske nyhedsbrev med nyt fra både ind- og udland. Nyhedsbrevet indeholder bl.a. links til rapporter, artikler, jobannoncer mv.

· www.dilf.dk
DILFs hjemmeside er foreningens vidensportal. Siden fungerer som en vidensdatabase, hvor medlemmer kan søge og hente information om alt muligt lige fra tidligere bragte artikler og nyhedsbreve, links til andre interessante hjemmesider om indkøb og logistik, yderligere information om netværksmøder, kurser, konferencer, den årlige lønstatistik, diverse surveys og meget, meget mere.
KLIK her for at gå til forsiden

· Dansk PMI – Industribarometer
Er en løbende undersøgelse, som indeholder alle de økonomiske nøgletal, medlemsvirksom­hederne kan have gavn af.
KLIK her for at se det seneste industribarometer

· Årlig lønstatistik
Hvert år gennemfører DILF en lønstatistik specifikt for indkøbere og logistikere i danske virksomheder. Undersøgelsen foretages via Internettet og offentliggøres på www.dilf.dk

· Erfa-grupper
Landet over mødes professionelle inden for indkøb og logistik i en række erfa-grupper for at udveksle erfaringer om emner relevante for det daglige arbejde.

· Netværksmøder
DILF afholder løbende hen over året en lang række netværksmøder. Som medlem kan man deltage gratis i disse gå-hjem arrangementer, som typisk består af 1-2 præsentationer efterfulgt af en debat blandt de tilstedeværende deltagere. Netværksmøderne bliver afholdt i alle landets forskellige regioner og foregår dels hos medlemsvirksomheder og dels på hoteller. For ’ikke-medlemmer’ er prisen for deltagelse 500,- kr.
KLIK her for at se de kommende netværksmøder

· Konferencer, temadage og seminarer
DILF afholder årligt en række konferencer, seminarer og temadage, som tilrettelægges med udgangspunkt i medlemmernes ønsker og behov. Som medlem deltager man i disse arrangementer til en favorabel medlemspris.
KLIK her for at se de kommende konferencer
KLIK her for at se de kommende temadage

· Roundtables
DILF arrangerer i løbet af året ligeledes et antal roundtables, som henvender sig til beslutningstagere i større virksomheder. Foredragsholderne på roundtable arrangementerne er eksperter fra ind- og udland inden for et specifikt fagområde.

· Kurser
DILF afholder årligt ca. 70 kurser inden for områderne: indkøb, logistik, personlig udvikling og forhandlingsteknik. På DILFs kurser deltager man som medlem til en specielt lav medlemspris. DILF arrangerer også interne, skræddersyede kurser for virksomheder, som ønsker, at samtlige medarbejdere gennemgår et intensivt og struktureret uddannelsesforløb inden for indkøb og/eller logistik – de såkaldte inhouse kurser. DILF har arrangeret og afholdt inhouse kurser for blandt andre: Danfoss, Carlsberg, Brdr. Dahl, TDC, Novo Nordisk, Mærsk Container Industri, Arvid Nilsson, CP Kelco, Falck, m.fl.
KLIK her for at se de kommende kurser

· DILF Jobbørs
DILFs Jobbørs er et forum for jobsøgende indkøbere og logistikere samt for virksomheder, der søger nye medarbejdere. Den indeholder både en emnebank, annonceringsmuligheder samt reskruttering og udvælgelse. Ved brug af Jobbørsen opnås som medlem rabat.
KLIK her for at se mulighederne for "jobsøgende person"
KLIK her for at se mulighederne for "jobudbydende virksomhed"

Et meget vigtigt aspekt ved et medlemskab af DILF er, at du herved får adgang til et stort netværk af kolleger til stor gavn for dig selv og din virksomhed.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk