Informationer

Gade og nr:
Slotsholmsgade 1
Postnr:
1216
By:
København K
Website:

Dansk Iværksætter Forening

Dansk Iværksætter Forenings (DIF) mission er at skabe Verdens bedste platform for iværksættere. For det er os – iværksættere – der skaber en stor del af den værdi, velfærd og velstand, som hele samfundet har glæde af.

DIF er iværksætternes interesseorganisation og politiske frontkæmper. Vi arbejder dedikeret på at skabe de bedste rammer for landets iværksættere og vi tager initiativ til konkrete tiltag, der kan skabe målbar værdi for vores medlemmer. Og vi er fokuserede på at få flest mulige til at spille med på vores mission. Vi er med andre ord Dedikerede, Initiativrige og Fokuserede.

DIF er en non-profit organisation uafhængig af kommercielle og partipolitiske særinteresser. I 2010 har foreningen 25 års jubilæum.

Vil du have indflydelse på iværksætterpolitikken i Danmark og på vilkårene for det nye erhvervsliv, kan du få det gennem et medlemskab i DIF. Vi vil gerne have din stemme, så vi er mange, der kan påvirke rammerne for det nye erhvervsliv.

Vel mødt til en verden af muligheder!

----
Netværksportalen giver et effektiv indgang til de bedste netværk og erfa-grupper i Danmark. Bliv fundet af flere netværksinteresserede - tilmeld dit netværk i dag!

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk