Informationer

Gade og nr:
Strandvejen 100
Postnr:
2900
By:
Hellerup
Website:

Dansk Kommunikationsforening

DKFs vision er at være den fore­truk­ne faglige for­ening for professionelle kommunikatører, der arbejder videns­ba­seret

MISSION

DKFs mission er at

* udvikle og styrke medlemmernes faglige kompetencer, identitet og netværk
* øge og synliggøre værdien af professionel kommunikation

Dansk Kommunikationsforening (DKF) er en forening for alle, der arbejder med kommunikation og ønsker at udvikle sig selv og faget. Foreningens formål er at gå forrest i en stadig professionalisering af kommunikationsfaget. Faglighed og netværk er omdrejningspunktet for vores aktiviteter.

Arrangementer

I DKF mødes kommunikatører og henter ny inspiration til det daglige arbejde. Gennem gå-hjem-møder, kurser og konferencer giver DKF dig mulighed for at udvikle dine kompetencer og opbygge netværk.

Gå-hjem-møderne flere gange om måneden har altid relation til praktiske eller teoretiske områder inden for faget.

Kursuskataloget, der udsendes to gange om året til medlemmerne rummer kurser på et højt fagligt niveau og til konkurrencedygtige priser.

Kommunikation

Du modtager medlemsbladet Kommunikatøren og nyhedsbrev, får adgang til medlemsfortegnelsen online og får en personlig kom-profil.

Kommunikatøren udkommer seks gange årligt og indeholder artikler, case-stories, portrætter, interviews, anmeldelser af nye bøger samt information om medlemsmøder og nye medlemmer. Typisk er medlemsbladet bygget op om et fagligt tema.

Det elektroniske nyhedsbrev bringer artikler og omtaler aktuelle emner fra foreningens verden.

En gang om året modtager alle medlemmer en medlemsfortegnelse med oplysninger om medlemmernes firma- og privatadresser, foto, mail og telefonnumre.

Medlemmer

DKF har knap 3.000 medlemmer. De fleste er kommunikationsmedarbejdere og kommunikationschefer. Cirka en fjerdedel af medlemmerne er selvstændige kommunikationskonsulenter eller medarbejdere i kommunikationsvirksomheder.

----
Har du et netværk eller en erfa-gruppe, du vil tilmelde? - Gå ind under “Tilmeld netværk” i hovedmenuen og bliv en del af vores netværksoversigt.

Populære netværk