Informationer

Gade og nr:
Gråbrødretorv 16
Postnr:
1154
By:
København K
Website:

Dansk Komponist Forening

Dansk Komponist Forening er Nordens ældste, grundlagt i 1913. Den har lidt over 200 medlemmer, der alle har et professionelt virke som komponister. Mange skriver musik i forlængelse af den "klassiske" tradition: kammermusik, symfonisk musik, opera osv.
Men foreningen har også medlemmer, der fortrinsvis arbejder i "cross-over" genrer mellem rytmisk og klassisk musik eller med elektroakustisk musik.

DKF yder økonomisk og juridisk støtte til sine medlemmer, bl.a. i form af arbejds- og rejselegater. Foreningen er desuden repræsenteret i et stort antal indenlandske bestyrelser og musik-organisationer og har omfattende internationale relationer, bl.a. til de øvrige nordiske komponistforeninger og til internationale ophavsretsselskaber.

Foreningen har et nært samarbejde med de to andre danske autorforeninger, Danske Jazz-, Beat-, og Folkemusik-autorer og Danske Populærautorer. Det
er vigtigt - for de udgør sammen med Dansk Musikforlæggerforening KODA´s råd og bestemmer den økonomiske og kulturpolitiske kurs, som KODA skal
følge for sine ophavsmænd i en verden, der mediemæssigt er i rivende udvikling.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk