Informationer

Gade og nr:
Samsøvej 308 tv.
Postnr:
8382
By:
Hinnerup
Website:

Dansk Netværk

Vi er et landsdækkende netværk af selvstændige erhvervsdrivende, der i lokale netværksgrupper deler erfaringer, succeshistorier, udfordringer og oplevelser. I netværkene skaber vi sammen muligheder for at udvikle både vores virksomheder og os selv personligt.

Søger du netværk til:

* Videndeling
* Sparring
* Øget omsætning

Så er du kommet til det rette netværk!

Her er plads til det hele – både de store armbevægelser, de vilde drømme og de internationale planer. For naturligvis kan det lykkes for dig! Her kan du finde de gode råd, de rette kontakter og den hjælp og sparring der skal til, for at få drømmen ført ud i livet.

I netværket møder du både os, der har været selvstændige erhvervsdrivende i 30 år, og os, der er helt nye på banen. Vi er en farverig blanding af forskellige brancher og størrelser virksomheder, og alle er velkomne indenfor.

Kom og mød os til dit første netværksmøde i Dansk Netværk.

Netværk virker, hvis DU som deltager vælger at være aktiv og gøre en indsats. Det er afgørende, at alle deltagere byder ind med input, viden, erfaring og sparring når vi mødes - både ansigt til ansigt og virtuelt.
Det er vores fælles indsats, der kendetegner en god netværksgruppe.

At være en god netværker i Dansk Netværk er kendetegnet ved, at du først og fremmest har lyst til at dele din viden med andre, og at du samtidig ved, at du altid kan trække på de andres viden. Ved at stille din egen viden til rådighed og ved at få adgang til andres, er du med til at skabe et rum for videndeling og faglig sparring.

Dansk Netværk virker, fordi hver enkelt deltager vælger at hjælpe sine netværkskolleger ved at:

* Dele ud af viden og erfaringer
* Være klar med sparring, ideer og input
* Være bevidst om, at salg også er en vigtig dimension i netværket

----
Netværksportalen giver en udtømmende netværksoversigt. Vil du også tilmelde dit netværk? Læs mere under “Tilmeld netværk” i forside-menuen.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk