Informationer

Gade og nr:
Kornvej 6
Postnr:
4000
By:
Roskilde
Website:

Dansk Værkstedsservice

Foreningens formål er:

Stk. 1. At udbyde et værkstedsservice koncept, hvor foreningens medlemmer optræder ”ensartet” overfor markedet.

Stk. 2. At udføre service, montering og reparation på- og af alt værkstedsudstyr. Dette skal udføres således, at udstyret overholder lovens krav og sikrer drifts- og sikkerhedsstabilitet og således, at ulykker undgås samt at holdbarhed og driftssikkerhed bliver optimal.

Stk. 3. At føre logbog over værkstedets udstyr og tilse at logbogen er tilstede eller kan findes på det relevante elektroniske medie.

Stk. 4. At vejlede værksteder i forbindelse med investering i udstyr.

Mission
Det er foreningens mission at udvikle, levere og markedsføre den bedste service på værkstedsmaskiner
hovedsalig i Autobranchen, samt yde en troværdig og højeste grad af ekspertise ved rådgivning af kunder
ved valg af nye maskiner.

Visioner
Det er foreningens vision at blive en landsdækkende og velanskrevet serviceorganisation for danske autoværksteder, med det formål at højne standarden for service på værktøj og maskiner ved en veluddannet medlemskreds, der lever op til de strengeste krav til miljø og sikkerhed. Vi sætter kunden i centrum og prioriterer høj grad af kundetilfredshed.

Mål
Foreningen vil i indkøringsfasen etablere rutiner og standarder i foreningen og derefter skabe vækst for udvalgte dygtige og potentiel dygtige servicefirmaer, som kan styrke udviklingen af den landsdækkende og samarbejdende kæde.

Landsdækkende aftaler med kundegrupper indgås, såfremt dette kan ske under behørigt hensyn til medlemsfirmaernes selvstændige profil og den til enhver tid gældende lovgivning.

Vi vil konstant arbejde på at forbedre de primære begreber i vort værdigrundlag.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk