Informationer

Gade og nr:
Bredgade 66
Postnr:
1260
By:
København K
Website:

Danske Kunsthåndværkere

Danske Kunsthåndværkere blev etableret i 1976 og er interesseorganisationen for de professionelle, skabende kunsthåndværkere og designere. Sekretariatet ligger i Bredgade 66, København – ved siden af Kunstindustrimuseet.

Foreningens formål er at arbejde for en kunstnerisk og håndværksmæssig udvikling af dansk kunsthåndværk og at styrke og koordinere kunsthåndværkerområdet med henblik på at skabe forståelse for og anerkendelse af kunsthåndværket som kulturfaktor.

Foreningens godt 500 medlemmer har afgang fra Danmarks Designskole, Designskolen Kolding og Institut for Ædelmetal, Guldsmedehøjskolen - eller er optaget gennem censur. Deres arbejdsområder spænder fra unika, mindre serier og industriel formgivning til udsmykningsopgaver.

Foreningen er initiativtager til projekter som Biennalen for Kunsthåndværk og Design, udstillinger i Officinet og Kunsthåndværkermarkedet og er koordinator for deltagelse i udstillinger og konkurrencer i ind - og udland.

Bestyrelsen og udvalg arbejder kulturpolitisk og er repræsenteret i en række offentlige udvalg og bestyrelser på designskolerne, museer og gallerier:

- Statens Kunstfond
- Bestyrelsen Danish Crafts
- Skolerådet Danmarks Designskole
- Repræsentantskabet Designskolen Kolding
- Skolerådet Glas & Keramikskolen på Bornholm
- Statens Værksteder for Kunst og Håndværk, Gl. Dok Pakhus
- Dansk Kunstnerråd
- COPY-DAN, Billedkunst og Danske Billedautorer
- World Crafts Council
- Det Danske Kulturinstitut
- Bestyrelsen Keramikmuseet Grimmerhus, Middelfart
- Bestyrelsen Internationalt Keramisk Center, Skelskør
- Kunsthallen Brandts Klædefabrik, Odense
- Fotomuseet, Brandts Klædefabrik, Odense
- Håndværksrådet

----
Netværksportalen giver et effektiv indgang til de bedste netværk og erfa-grupper i Danmark. Bliv fundet af flere netværksinteresserede - tilmeld dit netværk i dag!

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk