Informationer

Gade og nr:
Klingseyvej 15A
Postnr:
2720
By:
Vanløse
Website:

Danske Taxivognmænds Arbejdsgiverforening

DTA har som et af sine vigtigste mål, at sikre det enkelte medlem så stor en grad af selvstændighed som vel muligt. Det betyder, at man som taxivognmand ved sin indmeldelse i dta ikke bliver omfattet af en overenskomst man ikke selv har reel indflydelse på, endsige af en hovedaftale man ikke kan komme ud af igen. Med sit medlemskab af dta sikres man at de vilkår ens taxiforretning skal drives under tager udgangspunkt i ens egen taxiforretning. dta finder, at den bedste måde at bevare selvstændigheden og overblikket på, er gennem lokale aftaler mellem vognmændene og de ansatte.

dta – Danmarks største arbejdsgiverforening
for taxivognmænd.

Selvom det ikke er størrelsen det hele kommer an på, er det betryggende at vide, at dta med mere end 1.800 taxier er landets største arbejdsgiverforening for taxivognmænd. Det betyder nemlig, at alle dta´s ressourcer bliver brugt til taxi relateret opgaver.

dta – hvis viden skal bruges i hverdagen.

Kravene til selvstændige synes at stige konstant. Jo mindre ens virksomhed er, desto mere tyngder disse krav. Gennem dit medlemskab af dta sikrer du dig selv, at have en organisation i ryggen, der giver dig information om disse krav, og ikke mindst de mange ændringer i disse krav. dta ved, at det at drive taxiforretning ikke nødvendigvis er et 9 til 15 arbejde. Det stiller store krav til informationsadgangen for det enkelte medlem. Du modtager 4 gange om året et medlemsblad med de løbende informationer. Du kan finde yderligere på vor hjemmeside, du kan kontakte sekretariatet og endelig kan du deltage i de kurser som dta afholder. På begæring fra lokalsammenslutninger afholder vi fyraftensmøder om arbejdsret, funtionærret og overenskomstforhandling m.v.

dta - en del af din hverdag.

Selv om man forbereder sig på alle situationer kan man løbe ind i problemer alligevel. Skulle det ske for dig, står hele vor organisation til din rådighed. Alene det forhold, at samtlige medarbejdere udelukkende beskæftiger sig med taxi erhvervet, er din bedste garanti for, at de ved hvad du taler om, og kan reagere hurtigt herefter. Alle former for uoverensstemmelser mellem dig og dine ansatte er omfattet af den assistance, der ydes overfor vore medlemmer.

Har du lyst til at vide mere om dta kan vi anbefale, at du kontakter os via email ZHRhQGR0YS10YXhpLmRr, du er naturligvis også velkommen til at ringe på tlf. 38 71 80 00

Populære netværk