Informationer

Gade og nr:
Weidekampsgade 8
Postnr:
900
By:
København C
Website:

DL - Lægesekretærer og Sundhedsservicesekretærer

DL er en tværgående landsforening i HK/Danmark

I mere end 35 år har det faglige og organisatoriske bagland i DL været for først og fremmest lægesekretærer på hospitaler, i lægepraksis og på klinikker.

I dag organiserer DL også andre faggrupper med administrative funktioner over alt i sundhedsvæsenet herunder bl.a. sundhedsservicesekretærer.

DL er en landsforening i vækst. Alene de seneste par år er medlemstallet vokset med over 1.000 til de nuværende ca. 12.500 medlemmer.

Organisatorisk er de fleste DL-medlemmer hjemmehørende i HK’s kommunale sektor. En mindre andel af medlemmerne hører til i sektorerne HK/Privat og HK/Stat.

Er du medlem af DL, får du en lang række tilbud om udvikling, sparring og faglig opdatering. Vejen til DL går direkte over HK.

DL's vision

Mission
Med udgangspunkt i et specialiseret kendskab til sundhedssystemet arbejder lægesekretæren for at sikre det behandlende sundhedspersonale de bedste vilkår med hensyn til at udøve effektiv behandling og det optimale patientforløb.

Vision
Lægesekretærernes vision er at sikre Danmark et effektivt og velkoordineret sundhedssystem til gavn for patienter og sundhedspersonale.

Bliv medlem

Er du medlem af DL, får du en lang række tilbud om udvikling, sparring og faglig opdatering.

Vejen til DL går direkte over HK.

Populære netværk