Informationer

Gade og nr:
Apollovej 120
Postnr:
6960
By:
Hvide Sande
Website:

FiskeriLAG Vestjylland

Den lokale Fiskeri Aktionsgruppe i Vestjylland (FiskeriLAG Vestjylland) blev grundlagt på en stiftende generalforsamling 28. august 2007 i Hvide Sande.

FiskeriLAG Vestjylland dækker følgende kommuner: Lemvig, Struer, Holstebro, Herning, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern, Billund, Varde, Vejen, Esbjerg og Fanø.

Foreningens vision er følgende: "Fiskeriområderne i Vestjylland skal i de kommende år være erhvervsmæssigt attraktive og udfordrende for driftige mennesker. Samtidig skal turisterne strømme til fiskeriområderne hele året og nyde de attraktioner, vi kan tilbyde dem. For alle, der færdes i de vestjyske fiskeriområder, vil naturen og miljøet fremstå som vores største aktiv, hvor vi satser på en bæredygtig udvikling.

Foreningen har 4 indsatsområder:

* Bosætning og levevilkår
* Erhvervsudvikling
* Turisme
* Natur og miljø.

Bestyrelsen skal prioritere og indstille projektansøgninger inden for den ramme, der kaldes "Bæredygtig udvikling af fiskeriområder" under EU's Fiskeriudviklingsprogram, der administreres af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Meld dig ind

Alle kan være med. Det vigtigste er, at man har tid og lyst til at gøre en indsats for det område, man bor i.

Medlemsskab er gratis og står åben for virksomheder, organisationer, foreninger, enkeltpersoner og institutioner.

FiskeriLAG Vestjylland er en forening for alle med interesse i udvikling af landdistrikter og fiskeriområder. Det gælder private borgere og virksomheder, grupper, foreninger, organisationer og kommunale og regionale myndigheder.

Som medlem af FiskeriLAG Vestjylland kan du have indflydelse på de aktiviteter, der sættes i værk i foreningen.


Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk