Informationer

Gade og nr:
Damsbovej 11
Postnr:
5492
By:
Vissenbjerg
Website:

Fynsk Landbrugs Eventforening

I 126 år har De Fynske Landboforeninger eksisteret. Men nu er der sket forandringer. Til De Fynske Landboforeningers delegeretmøde den 3. oktober 2008 blev det vedtaget at ændre De Fynske Landboforeninger til Fynsk Landbrugs Eventforening.
Navnet signalerer, at foreningen er inde i en ny udvikling. Fra tidligere at have været et politisk samlingspunkt, bliver foreningen nu rammen om to store koncepter: Åbent Landbrug og Det Fynske Dyrskue.

”Vi går væk fra det politiske i dette regi. I stedet er der en stor opgave i at få skabt kontakt både mellem land og by og mellem landmænd og lokalområdet. Der opstår ofte for mange misforståelser, som skaber frustrationer, og her er det tanken, at den nye forening skal være med til at afhjælpe dette med de mange succesfulde arrangementer, vi har”, siger Niels Rasmussen, nuværende formand for De Fynske Landboforeninger.

Og der bliver nok at tage fat på i eventforeningen. Det Fynske Dyrskue havde i 2008 publikumsrekord med 56.000 besøgende mod den hidtidige rekord på 47.000 gæster fra 2007. Da Åbent Landbrug i september 2008 afholdt den årlige dag med gårdbesøg i hele landet, kunne der meldes om rekord på 63.000 besøgende. Og gårdkoncerten Land-Live, som også er et Åbent Landbrug-arrangement, havde i år 2000 gæster mod sidste års 1100.

Kontakt foreningen for yderligere oplysninger om medlemskab o. lign.

Populære netværk