Informationer

Gade og nr:
Kastetvej 100
Postnr:
9000
By:
Aalborg
Website:

Gardinfagmanden

Gardinfagmanden er en brancheforening for gardinforhandlere i Danmark, som med sine specialbutikker er fordelt over hele landet, se hvor vi bor.

Gardinfagmanden er et kvalitets stempel på din gardinforhandler, som har til formål at tilbyde gardiner og gardinløsninger med en håndværksmæssig baggrund og hvor kvaliteten altid er i top, alt sammen til forbrugervenlige priser som sikres gennem samarbejdet i Gardinfagmanden.

Gardinfagmanden medlemmer er alle specialuddannet gardinmontører som ved uddannelse og erfaring, er i stand til at rådgive om farver og gardinløsninger til dit hjem. En løbende opdatering sker ved deltagelse i kurser, trendseminar og messer i ind- og udland.

Gardinbussen
Gardinbussen er en service som alle Gardinfagmandens forretninger yder.Gardinbussen er på pletten, når du har brug for vejledning. Kik ind i forretningen, eller ring og aftal en tid og Gardinfagmanden kommer til dit hjem, og viser sit store udvalg i gardiner og solafskærmningsprodukter m.m.Gardinfagmanden tager mål og klipper gratis, så du er sikker på et perfekt resultat, og ønsker du dine gardiner syet og monteret, giver han dig gerne en tilbud med garanti. Gardinbussen kører over alt i Danmark.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk