Informationer

Gade og nr:
Solhøj Vænget 3 
Postnr:
2750
By:
Ballerup
Website:

Global Network

Alle har interesse i at skabe mere værdi i sin virksomhed
-Det er hovedformålet i GLOBAL-Network.

Via GLOBAL-Network's erhvervsnetværk skaber du nye forretningsforbindelser som lærer dig og din virksomhed at kende. Herved bliver det muligt, for de andre i netværket at anbefale din virksomhed til dem de kender. Altså, du kommer ud til mange nye personer og virksomheder, der ellers aldrig ville have hørt om dig, og hvor der er behov for netop dine kompetencer.

Herudover styrker du dine faglige kompetencer gennem GLOBAL-Network's brancheforedrag, personlig feedback / tilbagemeldinger på din virksomhedspræsentation og din egen personlige fremtoning.

Slip for din konkurrent

Alle faste deltagere i GLOBAL-Network har eksklusivret på deres kernekompetence, således at du ikke møder dine konkurrenter i din egen gruppe.

Dette kombineret med fortrolighed, gør at du kan få gode idéer i gruppen, uden at skele til om konkurrenten skulle få fortrolige oplysninger, da alle faste medlemmer har underskrevet fortrolighedserklæringer.

Hvordan deltager jeg fast ?

Når du har prøvet at GLOBAL-Network som gæst og gerne vil forsætte med at deltage fast, skal du kontakte GLOBAL-Network for at sikre at dine kompetencer ikke er i den gruppe, hvor du gerne vil optages.

Når det er sikret skal du udfylde formularen "Indmeldelse som deltager i GLOBAL-Network" Denne mailer vi når vi har talt sammen.

Priser

Hos GLOBAL-Network tegner man sig for 1 år af gangen.

Der findes 2 priser på deltagerskab som man frit kan vælge i mellem:
1: En årlig pris på DKK 5.995,-
2: Kvartalvis investering DKK 1.750,-

Nye priser fra 1. juli 2010
1: En årlig pris på DKK 6.895,-
2: Kvartalvis investering DKK 1.950,-

Alle priser er ekskl. moms
Man betaler særskilt for morgenmad, dette bliver opkrævet kvartalsvis forud. Prisen for morgenmad kan ses under de enkelte grupper.

----
Har du et netværk eller en erfa-gruppe, du vil tilmelde? - Gå ind under “Tilmeld netværk” i hovedmenuen og bliv en del af vores netværksoversigt.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk