Informationer

Gade og nr:
Fabrikvej 13
Postnr:
8800
By:
Viborg
Website:

Group Nordic

Hos Group Nordic tilbyder vi frivillige forretningskæder en bred vifte af værdifulde serviceydelser. Ydelserne består bl.a. i skræddersyede løsninger inden for områderne indkøb, gennemfakturering, økonomiservice, IT og uddannelse.

Som følge af, at vi igennem mange år har serviceret en hel række frivillige kæder, har vi opnået den størst mulige erfaring og ekspertise inden for vores kerneområder. Derfor giver et medlemskab af Group Nordic kæderne – og herunder naturligvis især de enkelte forretninger – nogle uvurderlige fordele, som kun kan opnås i kraft af, at vi er mange ”under samme tag”.

Læs mere om medlemskab af Group Nordic på vores hjemmeside, og tøv ikke med at tage kontakt til Group Nordics direktion og bestyrelse, såfremt din kæde har behov for endnu mere detaljeret information.

Serviceområder

I en frivillig kæde skal der være plads til, at den enkelte forretningsdrivende kan udfolde sine egne idéer og gå målrettet efter sin egen succes. Denne virketrang får de bedste betingelser, når tiden ikke skal bruges på opgaver, som kan løses mere konkurrencedygtigt og professionelt af en overordnet organisation som Group Nordic.

En frivillig kædes medlemskab af Group Nordic sikrer, at både forretninger og kædekontor får frigivet de nødvendige ressourcer til at koncentrere sig om det, de hver især brænder mest for.

Vores fem store serviceområder er indkøb, gennemfakture-ring, økonomiservice, IT og uddannelse.

På disse områder kan vi tilbyde frivillige kæder komplette løsninger med fordele, som kan aflæses direkte på bundlinjen.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk