Informationer

Gade og nr:
Nordre Fasanvej 113-115, 1.
Postnr:
2000
By:
Frederiksberg
Website:

Huset Markedsføring

Velkommen til Danmarks største netværk inden for marketing, salg, reklame, medier og kommunikation.

Sådan indmelder du dig lettest:

* Send en mail med dit navn, privat adresse, telefonnummer. Dit virksomhedsnavn + adresse, telefonnummer og din titel. Du må også meget gerne angive om du vil modtage info og tilbud fra os pr. mail, samt nyhedsbrevene fra redaktionen.

Netværksgrupper: Søger du faglig sparring? Del dine erfaringer og ideer med andre - meld dig ind i et af Huset Markedsføring's netværk, der giver dig viden, inspiration og mulighed for faglig sparring inden for præcis et område, hvor du gerne vil styrke kompetencen. Gennem aktiv deltagelse i netværket sikrer du et højt videnniveau - så uanset tid og sted kan du finde, dele, udvikle viden og ideer inden for dit fagområde.

Regioner: Huset Markedsføring har etableret to regionale bestyrelser, som er Huset Markedsførings regionale repræsentant. De regionale bestyrelser er sammensat af repræsentanter fra det regionale erhvervsliv (bureau, annoncør, medier, event, studier). De regionale foreninger skaber i samarbejde med Huset Markedsføring en række faglige og sociale aktiviteter og arrangementer for alle professionelle salgs– og marketingfolk i regionen. Arrangementerne skal være et inspirerende og nyttigt mødested og give deltagerne en aktuel viden, udvidelse af netværket.

STUDERENDE – medlemsskab til særpris

Huset Markedsføring for studerende henvender sig til dig, der er interesseret i reklame, branding, medier, marketing og kommunikation. Der findes i dag tre studieafdelinger i Huset Markedsføring: Huset Markedsføring Århus, Huset Markedsføring København og Huset Markedsføring Odense. Alle ledes af lokalbestyrelser – se bestyrelsesoversigt

Som studerende (fuld tid) koster et medlemskab af Huset Markedsføring kun kr. 200 pr. år (+ 35 kr. i administrationsgebyr). Vi formidler den nyeste viden inden for alle markedsføringens discipliner og gennem vores mange arrangementer sætter vi fokus på aktuelle emner, der sætter dit pensum i perspektiv. Vi udgiver Bladet Markedsføring, som altid indeholder en masse spændende temaer og analyser. Vi har også en række udvalgte ledelses- og marketingfagbøger, som du kan købe med medlemsrabat.

Men der er mange andre fordele ved at blive medlem af Huset Markedsføring:

* Bladet Markedsføring
* To daglige elektroniske nyhedsbreve
* Gratis adgang til særlige arrangementer for studerende
* Min. 25% medlemsrabat på alle vore kurser og arrangementer
* Info om kommende kurser, konferencer og lign
* Medlemsrabat på mere end 60 udvalgte ledelses- og marketingfagbøger
* Adgang til Markedsførings omfattende artikeldatabase
* Mulighed for mentor-ordning
* Deltag i Markedsføring To Go - gratis cafémøder og fredagsbar kun for medlemmer

----
Har du et netværk eller en erfa-gruppe, du vil tilmelde? - Gå ind under “Tilmeld netværk” i hovedmenuen og bliv en del af vores netværksoversigt.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk