Informationer

Gade og nr:
Hammerensgade 1
Postnr:
1267
By:
København K
Website:

JCI Danmark - Junior Chamber International

Vi er en global netværksorganisation der gennemfører projekter indenfor områderne Business, Samfund, Uddannelse og internationale forhold

Vi udvikler os både professionelt og personligt, fordi vi lærer gennem træning og aktiv deltagelse i projekter og aktiviteter for os selv og vores samfund

Vi mødes lokalt, nationalt og internationalt i projekter og på kongresser

Vi tror på at udfordringer sammen med andre, giver udvikling og personligt udbytte

JCI Danmarks medlemmer kan, vil og gør endnu mere i dag end i går.

Netværk: Vi er en netværksorganisation. Det betyder, at netværket eksisterer indenfor en organisatorisk ramme. Medlemskabet er ikke blot en passiv handling, men kræver en aktiv deltagelse. Vi er et netværk, hvor det er nødvendigt med deltagelse i møder og aktiviteter.

Unge: For at være medlem af JCI skal man være 18 til 40 år. Vi ønsker at JCIs tyngde aldersmæssigt ligger medio 20erne til medio 30erne. Handlekraftige mennesker: Medlemmerne skal være aktive medlemmer, der engagerer sig i organisationen og samfundet. Det er ikke nok med kun snak. Der skal også handling til. Medlemmerne er klar på at tage fat selv, handle og skabe handling.

Tager ansvar: Medlemmerne tager ansvar for sig selv, sit liv, sit samfund og den verden vi lever i. Dette betyder, at vores medlemmer tager ansvar for organisationens fortsatte udvikling.

Gør en positiv forskel: Gennem aktiviteter, projekter og holdninger, skal vi gøre en positiv forskel. Det er ikke nok blot at skabe forandring – vi søger at bidrage positivt til udviklingen, hvad enten det er for medlemmet, organisationen eller det omkringliggende samfund.

Hvad kan du finde under Aktiviteter?

På vores hjemmeside finder du mere information om følgende JCI aktiviteter:

* The Outstanding Young Person
* Best Business Plan
* Award
* Twinning
* Den Gyldne Mikrofon
* Snak Så DeBatter
* Virksomhedsspillet
* Årets Unge Erhvervsleder
* Corporate Social Responsibility
* Nothing But Nets
* Klimakuglen
* Young Enterprise
* Lokale projekter

Læs om alle medlemsfordelene på vores hjemmeside...

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk