Informationer

Gade og nr:
Virkeholm 3
Postnr:
2730
By:
Herlev
Website:

Klima-IT - Foreningen for mere miljøvenlig informationsteknologi

Klima-it er en forening, der har til formål at gøre informationsteknologi mere miljøvenlig - så enkelt kan det siges! Vi arbejder aktivt med optimering af en række discipliner inden for det informationsteknologiske område, bl.a. virtualisering, hosting, konsolidering, kode-standarder, udviklingsprocesser samt en række andre aspekter. Gennem vores website får du adgang til en række artikler om vores indsatsområder og du har endda mulighed for at give din egen mening til kende som kommentarer til disse artikler.

Medlemsfordele

* Et års gratis CO2 Neutral website, optil 50.000 eksponeringer om måneden. (i samarbejde med ingenco2.dk)
* GRØN IT: Mulighed for at reducere elforbruget i serverrum og kontorlandskaber med 20 til 70 procent.
* NETVÆRK: Netværksmøder 4 gange årligt og Medlemsmøder 4 gange årligt.
* KONFERENCER: 2 gange årligt.
* NETVÆRK: Vær med i et netværk som tænker grønt, effektiv og finder løsninger som er økonomisk fordelagtige og til gavn for miljøet. Et netværk som arbejder for reduktion af energiforbrug og CO2-udledning.
* NETVÆRK: Vær med i et netværk som tænker grønt, effektiv og finder løsninger som er økonomisk fordelagtige og til gavn for miljøet.
* BRANDING: I viser omverdenen, medarbejdere, leverandører og kunder, at I går forrest i kampen om at reducere CO2-udslippet.
* BRANDING: I kan benytte foreningens logo ”Klima-it” og ”10 Grønne it-bud” i jeres markedsføring og på jeres website.
* VIDEN: Øget fokus på energiforbrug i virksomheden og mulighed for en holdningsændring, idet I vil se, at der er penge at spare ved at være grønnere.
* ØKONOMI og BRANDING: I kan som medlemmer indgå i mærkningsordningen, "De 10 grønne it-bud", som I kan benytte på jeres website og over for medarbejdere, kunder og leverandører og som er med til at reducerer jeres energiregning.
* VIDEN: Den nyeste information om nye, grønne teknologier og it-løsninger. Inspiration fra Klima-it’s artikler, nyhedsfeeds og trends samt ”opskrifter” på, hvad andre har gjort.
* VIDEN: I kan få Klima-it’s nyhedsfeeds på jeres egen website eller nyhedssektion.
* VIDEN: Mulighed for vejledninger og svar på energi-rigtige it-løsninger.

Hvem kan blive medlem

Virksomheder og offentlig institutioner som har en it-afdeling og/eller har særlige interesse for at reducere sit it-elforbrug, herunder datacentre, leverandører, udviklingshuse, producenter og hostingvirksomheder.

Kontingent pr. år

Private/enkeltpersoner, pris pr. år 500 kr.

Erhverv/virksomheder, pris pr. år 5.000 kr.

Alle medlemmer har stemmeret ved generalforsamling og kan opstille til samtlige poster i bestyrelsen.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk