Informationer

Gade og nr:
Fejøvej 15
Postnr:
4200
By:
Slagelse
Website:

Klub Fri

KLUB FRI er en fritidsklub for psykisk og fysisk udviklingshæmmede. Klubben har eksisteret siden 1981. Vi er en slags ungdomsklub, et hyggeligt værested, hvor du kan møde ligesindede. Her kan du få nogle dejlige oplevelser og måske møde en ny ven eller veninde.

Hvor holder vi til?

Klubbens faste tilholdssted er Slagelse kommunes dagcenter MIDGAARD i Skolegade nr. 8 – Langes Gård. Her har vi åbent mandage kl. 18.00 – 22.00 og torsdage kl. 18.30 – 21.30. Der er ferielukket i juni og juli måneder.

Betaling

Klubbens økonomiske grundlag er sikret ved en driftsoverenskomst med Slagelse kommune.

Som borger i Slagelse kommune koster det ikke noget at deltage i klubbens aktiviteter. Borgere der er bosiddende på institutioner omfattet af Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område §9a, skal derimod betale f. t. kr. 3.875,00 pr. år. Klubben vil kontakte socialforvaltningen i Slagelse vedr. godkendelse af betaling for optagelse i klubben, og hvem der er betalingskommune. Betaling gælder også borgere bosiddende i andre kommuner.

Klubbens tilbud er rettet mod borgere, der er tilkendt førtidspension og som er udviklingshæmmet, eller som har andre udviklingsmæssige vanskeligheder.

----
Tilmeld dit netværk hos Netværksportalen og bliv fundet af netværksinteresserede danskere - Netværksportalen giver en oversigt over de bedste netværk i Danmark.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk