Informationer

Gade og nr:
Riddergade 12
Postnr:
4700
By:
Næstved
Website:

KV - Kvindelige Virksomhedsejere

Foreningens formål er:
Udbygning og udvikling af det erhvervsmæssige netværk for kvindelige virksomhedsejere.

Medlemskab

Enhver kvinde, der - helt eller delvis - ejer og driver en virksomhed, der tilslutter sig foreningens formål, kan være medlem af foreningen.

Velkommen i et stærkt og værdifuldt netværk

I en travl hverdag hvor du er fokuseret på dels at løse konkrete opgaver og dels sikre udviklingen af din virksomhed, kan det være svært også at finde tiden til at få et netværk. Og det selv om du ved, at et godt netværk er med til at skabe resultater.

KV er et netværk for kvinder, der ejer eller er medejer af en virksomhed. Vores mål er at skabe synlighed omkring kvinder i erhvervslivet - med fokus på selvstændige kvinders vilkår. Og opbygge en viden omkring kvinders erfaringer som virksomhedsejere - en viden mange kan få stor nytte af. KV er landsdækkende og har eksisteret siden 1987.

Et medlemsskab i KV giver dig adgang til et dynamisk og spændende netværk, hvor du møder kvinder med mange års erfaringer og kvinder med nye banebrydende ideer. Det giver mulighed for at få både faglig og personlig sparring, udveksle ideer og viden, få samarbejdspartnere og kunder. Den eneste forudsætning for at få indfriet dine forventninger i KV er, at du er aktiv.

Aktiviteter i KV. Du bliver inviteret til arrangementerne i løbet af året. KV’s bestyrelse står som arrangører og emnerne er alt fra businessforedrag og debat til nye tendenser, virksomhedsbesøg og generalforsamlingen. Der bliver lagt vægt på at arrangementerne har fagligt indhold, giver inspiration og at rammerne gerne må være anderledes og utraditionelle, så det bliver en oplevelse.

Sparring i KV. Ud over den værdifulde networking ved alle KV-arrangementer, har du også mulighed for at sparre med andre KV’ere i mindre grupper. Vi har f.eks. KV-grupper og Strategisk Netværksgrupper, hvor du jævnligt mødes med din egen gruppe for at sparre om alt vedrørende jeres virksomheder samt din egen udvikling som ejer.

Velkommen i et stærkt og værdifuldt KV-netværk.

----
På Netværksportalen kan du let tilmelde dit netværk eller din erfa-gruppe i netværksoversigten. Vi har en stor database med netværk i Danmark, og via søgeord kan du let blive fundet.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk