Informationer

Gade og nr:
Postnr:
By:
Website:

Lady-logen

Lady-logen er en buket af Københavns smukkeste og mest interessante kvinder!

LADY-LOGENs medlemmer er interessante, sjove, nysgerrige og selvstændige kvinder i deres bedste alder. Netværket består af en differentieret gruppe af kvinder, som alle søger berigelse og oplevelser. De vil have noget ud af livet, er usnobbede, men kræsne og ønsker kvalitet i alle livets facetter.

Logepiger

Medlemmerne består primært af kvinder i den navlebeskuende alder: De er selvstændige, trådt ind på arbejdsmarkedet, eller også er de godt på vej til det. De tjener penge og er ikke bange for at bruge dem på sig selv. En LADY-LOGE-lady er en city-girl med ben i næsen. Hun er ikke bange for at stå ved sin mening, hun har en holdning til verden omkring sig, og hun er altid parat til at stå en loge-søster bi, hvis det skulle blive nødvendigt. Desuden er hun opsøgende, udadvendt og nysgerrig. Hun er glad for at være netop dér, hvor hun er, og hun nyder livet, og livet nyder hende!

LADY-LOGENs medlemmer repræsenterer en bred vifte af faggrupper, og alle har de forskellige forcer, interesser og potentialer. Alle er de udvalgt på baggrund af deres særegenhed og interesse i at skabe fælles relationer på tværs af disse forskelligheder.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk