Informationer

Gade og nr:
Mosegårdvej 59
Postnr:
5580
By:
Nr. Aaby
Website:

LedelsesSystemer.dk

- for virksomhedsledere, chefer og andre nøglemedarbejdere der arbejder med ledelse, kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, processer, forandringer og lignende opgaver ...

Netværket er et forum som sikrer, at du altid kan få inspiration, sparring, gode råd og direkte hjælp til at løse dine problemstillinger og opgaver...!

Du får tætte personlige og faglige relationer i din erfa-gruppe samt direkte adgang til en stor mængde værdifuld viden i det landsdækkende netværk. Desuden afholder vi netværksseminarer og workshops med fokus på medlemmernes specifikke ønsker og kompetencebehov.

Hertil kommer en række ekstra medlemsfordele...

Netværk om ledelse og systemer er et videndelings- og samarbejdsnetværk for personlige medlemmer og deres virksomheder.

* Du kan finde konkret hjælp til at løse problemer, udvikle dine egne kompetencer og finde ny inspiration - alt sammen gennem netværkets store viden og erfaring. Samtidig udvikler du dit kontaktnet blandt chefer, ledere og andre nøglepersoner fra mange forskellige virksomheder.

* Din virksomhed opnår desuden både konkrete og kontante fordele i form af gratis konsulent-hotline til dig, samt fordelagtige priser på rådgivning, sparring og ressourceydelser fra vore konsulenter.

Hos os koster et års medlemskab det samme som du betaler for en almindelig én-dags konference. Alligevel er netværksværdien og dit øvrige udbytte mange gange større i Netværk om Ledelse og Systemer ...

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk