Informationer

Gade og nr:
Hans Bangsvej 40
Postnr:
5500
By:
Middelfart
Website:

Middelfart Erhvervscenter

Velkommen til Middelfart Erhvervscenter

Middelfart Erhvervscenter fungerer som sparringspartner for vore medlemmer. Desuden yder vi gratis vejledning til iværksættere i Middelfart Kommune, der ønsker at starte egen virksomhed.

Erhvervsservice

Som medlem af Middelfart Erhvervscenter får du adgang til en række relevante services og bliver desuden en del af et stort lokalt netværk af virksomheder.

Vore erfarne konsulenter er dine sparringspartnere indenfor videreudvikling af din virksomhed, og tager gerne en samtale med dig omkring dine idéer, samt udfordringer i hverdagen.

Som medlem har du mulighed for at blive tilknyttet vore netværk indenfor f.eks HR eller forretningsudvikling. Du kan på den måde sparre med andre lokale virksomhedsledere omkring emner, som er relevante for din virksomhed.

Via dit medlemskab får du desuden mulighed for at deltage i forskellige skræddersyede arrangementer indenfor bl.a salg, strategi og HR, og du får tilsendt vores medlemsblad Erhvervsnyt, hvori der f.eks er en præsentation af vore nye medlemmer.

Erhvervsudvikling

Middelfart Erhvervscenter prioriterer lokale og regionale aktiviteter indenfor erhvervsudvikling.

For yderligere information kontakt os på tlf.: 6441 4060 eller pr. email: a29udGFrdEBtaWRkZWxmYXJ0LWVyaHZlcnYuZGs=

Vi samarbejder med Væksthus Syddanmark og Trekantområdet Danmark.

Herudover samarbejder vi med regionens andre Erhvervscentre.

VEJLEDNING VED OPSTART

Overvejer du at starte egen virksomhed – eller er du allerede i gang? Så benyt dig af gratis vejledning fra Middelfart Erhvervscenters erfarne konsulenter!

Hos Middelfart Erhvervscenter tilbyder vi dig gratis hjælp i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Har du spørgsmål omkring finansiering, markedsdsføring, moms, salg m.v., eller ønsker du blot en samtale omkring din forretningsidé, så er du meget velkommen til at kontakte os.

VEJLEDNING EFTER OPSTART

Er du stødt på spørgsmål efter at have startet din virksomhed op? Middelfart Erhvervscenter er stadig din sparringspartner og indgangsvinkel til den vejledning, som du har brug for, f.eks. indenfor salg- og markedsføring, økonomi og administration, samt strategi og udvikling.

Du har ligeledes mulighed for at deltage i vore spændende netværk indenfor f.eks. HR, Salg- og marketing eller Forretningsudvikling.

Netværk

Få sparring fra andre virksomhedsledere og eksterne oplægsholdere i 10-personers netværk. Er du medlem af Middelfart Erhvervscenter har du mulighed for at deltage.

Vi har p.t. følgende netværk - 17.06.2010:

* Ledernetværk I - (lukket for tilgang)
* Ledernetværk II - (lukket for tilgang)
* Ledernetværk III - (åben for tilgang)
* Produktionsnetværk – Netværk for produktionsansvarlige (åben for tilgang)
* Udviklingsnet - Netværk for konsulenter (åben for tilgang)
* Salg & Marketingnetværk (åben for tilgang)
* HR Netværk (åben for tilgang)

Mødetid: hver anden måned, kl. 8.30-11.30. På skift hos medlemmerne. Vi er tovholder for alle netværk og finder oplægsholderne.

Medlemskab

Når du er medlem af Middelfart Erhvervsråd, har du mange muligheder for at udvikle din virksomhed og dine medarbejdere, via de tilbud du kan gøre brug af her.

For blot at give dig et hurtigt overblik er der p.t mulighed for:

* Deltagelse i Ledernetværk
* Deltagelse i Netværk for Produktionsansvarlige
* Deltagelse i Konsulent Netværk
* Deltagelse i Rådgivernetværk
* Specialiseret rådgivning om dine udfordringer (vækst, strategi, professionelle bestyrelser, medarbejderudvikling, eksport m.v.). Du kommer med udfordringen – og vi afdækker, hvem der kan hjælpe dig videre.
* Tema-arrangementer og virksomhedsbesøg om Kompetenceudvikling, stresshåndtering, sygefravær, rekruttering, LEAN, globalisering og masser af andre temaer.

Har du spørgsmål til medlemskab hos Middelfart Erhvervsråd, så kontakt os endelig. Vi kommer gerne ud til dig/jer for en uforpligtende snak om fordelene ved et medlemskab.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk