Informationer

Gade og nr:
Postnr:
By:
Website:

NewKnowledge - Danmarks eventportal

Vores mission og idégrundlag er at samle alle offentligt tilgængelige konferencer, messer, seminarer, events, informationsmøder, inspirationsmøder, morgenmøder, gå-hjem-møder, foredrag samt webinars.

Vi ønsker at samle alle events i hele Danmark, som afholdes i både større og mindre virksomheder og organisationer.

Det er et behov - for både virksomheder og deltagere - at der findes een portal, hvor alle aktuelle og kommende events er samlede og repræsenterede.

Registrer dit event

Det er gratis at få jeres konferencer, messer, gå-hjem-møder, o.lign. på NewKnowledge. Registrer jer som bruger på vores hjemmeside - og få alle jeres events på siden!

Hvem bruger NewKnowledge?

Vi kommunikerer events for mange forskellige typer af organisationer og virksomheder, bl.a. Microsoft, IBM, Henley, CBS - og mange mange flere.

Via formidling bygger vi bro mellem virksomheder, tilhørere og deltagere. Tilhørere og deltagere vil gerne få ny viden om de nyeste trends og områder, ligesom de ønsker at skabe relationer og netværk i og til erhvervslivet. Måske møder de den kommende arbejdsgiver, den nye samarbejdspartner, kunde eller underleverandør.

Virksomhederne får mulighed for at dele deres specialiserede viden på et givent område, ligesom de får mulighed for at møde en attraktiv målgruppe face-to-face. I dette møde brandes virksomhedens kernekompetencer og fremstår som en progressiv og professionel samarbejdspartner eller kommende arbejdsgiver.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk