Informationer

Gade og nr:
Troldehøj 11
Postnr:
4000
By:
Roskilde
Website:

NLP-Foreningen i Danmark

Forkortelsen NLP står for Neuro Linguistic Programming - på dansk oversat til Neuro Lingvistisk Programmering eller Neuro Lingvistisk Psykologi.
Læs meget mere om NLP på vores hjemmeside.

Foreningens mål og formål

NLP-Foreningen i Danmark er paraplyorganisation, samlingssted og ressource for alle NLP-interesserede i Danmark og NLP-interesserede danskere i udlandet.

NLP-Foreningens mål er at udbrede kendskabet til NLP og brugen heraf i Danmark og gennem bl.a. temaaftener og andre medlemsarrangementer, hjemmesiden, NLP-Posten, NLP Nyhedsbrevet og andre tiltag at skabe positiv opmærksomhed og kvalificeret brug af NLP i alle relevante sammenhænge.

Foreningen tilbyder derfor forskellige former for medlemskab og har fastlagt faglige og etiske normer for NLP-skoler og professionelle NLP-udøvere i Danmark.

Dermed hjælper foreningen nye NLP'ere til at finde de bedste NLP-uddannelser i Danmark og f.eks. NLP-foreningens hjemmeside og nyhedsmails giver såvel skoler og professionelle udøvere en god og billig platform for såvel informationsdeling og markedsføring.

NLP-foreningen drives af frivillige og på baggrund af en dyb interesse for NLP - og har du gode ideer til, hvordan foreningen kan gøre tingene bedre, er du altid velkommen til at sende dine forslag på en mail til redaktionen eller bestyrelsen.

Velkommen til

NLP-Foreningen i Danmark er samlingspunktet for alle NLP-interesserede i Danmark - og hjemmesiden den ressource, hvor du kan finde NLP-skoler og professionelle NLP-udøvere, læse artikler om NLP, se de mange NLP-aktiviteter i Danmark, og meget mere.

Tilmeld dig det gratis NLP Nyhedsbrev på vores hjemmeside - og får du lyst til at blive medlem, er der mange ekstra fordele at hente, bl.a. NLP POSTEN med seneste NLP nyt. Du får også fuld adgang til NLP Forum, hvor du kan "snakke NLP" online, knytte kontakter til andre NLP'ere og blive hørt - uanset hvor i landet du bor.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk