Om os


Netværksportalen er din indgang til nye netværk i Danmark. Vi har omkring 1.100 netværk og foreninger i databasen, som spænder over bl.a. iværksætteri, ledelse, specifikke fritidsinteresser, faglige foreninger og interesseorganisationer. Vores portal indeholder netværk, der henvender sig både til erhvervsfolk og privatpersoner. Fælles for alle disse netværk og foreninger er, at man bliver medlem med henblik på vidensdeling, samarbejde, rådgivning og/eller fællesskab. Der er altså tale om formelle, eksterne netværk.

Man kan tilmelde sit netværk eller sin forening her 

Vision
Det er vores vision, at Netværksportalen bliver det foretrukne sted, man går hen, hvis man ønsker at finde et netværk med mennesker, som deler ens egen interesse - uanset om det er i professionel eller fritidsmæssig sammenhæng.


Søgning
Øverst til venstre, på menupunktet 'kategorier', kan du få overblik over 34 forskellige kategorier, som hver især henvender sig til mennesker med forskellige interesser og forskellige erhverv. I portalens søgefelt kan man desuden søge på præcis det emne, man har interesse for, og man kan kombinere søgningen med geografiske søgninger på et landkort. I den forbindelse er det vigtigt, at man skriver sit søgeord og efterfølgende trykker direkte på den region, man vil søge i. Kombinationen af søgeord og landkort fungerer kun på denne måde. Hvis du i stedet afslutter med at trykke 'enter' eller på den blå pil, vil du få resultater for hele landet. 

Generelt
Netværksportalen.dk ejes og drives af Secoya A/S, der professionelt arbejder med udvikling og vedligeholdelse af CMS-baserede portaler, websites, webshops, intranet og extranet. For en nærmere præsentation henvises til
www.secoya.dk.

Kunder, interessenter og samarbejdspartnere er altid velkomne til at kontakte os for yderligere information. Vi modtager meget gerne input, hvis man oplever fejl på sitet, eller har generelle spørgsmål vedrørende portalen, medlemskab, mulighed for at annoncere på sitet, eller lignende.


Vi kan kontaktes på
info@netvaerksportalen.dk eller på tlf. 29732996.

Spørgsmål vedrørende annoncering? - kontakt os på aW5mb0BuZXR2YWVya3Nwb3J0YWxlbi5kaw==

Læs et interview med en af vores medarbejdere på
trendsonline.dkPopulære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk