Informationer

Gade og nr:
Dagmarsvej 10
Postnr:
7080
By:
Børkop
Website:

Praktiserende Akupunktører

På vores hjemmeside kan du finde den nærmeste akupunktør og klikke dig ind på dennes personlige hjemmeside, blive orienteret om akupunkturens historie, få oplysninger om Praktiserende Akupunktørers uddannelse, se hvilke behandlingsmetoder medlemmerne udfører, sende meddelelser til foreningen og meget mere.

Landsorganisationen blev stiftet i 1991, hvor 2 eksisterende organisationer sluttede sig sammen ud fra ønsket om at kunne stå stærkere i argumentationen for at få akupunktur anerkendt som behandlingstilbud i det danske sundhedssystem.

Flere og flere benytter akupunktur

Akupunkturen er i dag genstand for en stigende interesse, der for blot en kort årrække tilbage var utænkelig. Flere og flere ønsker at bruge akupunktur til at afhjælpe forskellige lidelser og gener, andre for at få rettet op på ubalancer eller for øget velvære. Tal fra 2005 viser, at 719.000 danske har benyttet en akupunktør - og heri er ikke medregnet akupunktur givet af læger.

Sikker akupunktur behandling

Ved at søge et af Praktiserende Akupunktørers medlemmer er man sikker på, at der i behandlingen kun anvendes sterile engangsnåle, og at behandleren er veluddannet og godkendt som akupunktør samt godkendt som RAB akupunktør (Registreret Alternativ Behandler).
Læs mere på www.etsikkertstik.dk

MEDLEMMER
Optagelseskrav
Medlemskab af foreningen kan opnås efter ansøgning og på baggrund af dokumenteret viden, der lever op til PAs gældende uddannelseskrav og heraf følgende optagelsesbetingelser:
Anatomi og fysiologi 200 timer, patologi/farmakologi 100 timer, akupunktur 300 timer, klinisk praktik 30 timer, andre alternative behandlingsformer / basal sundhedslovgivning / klinikvejledning - klientbehandling 50 timer, sundhedspsykologi 50 timer, førstehjælp 12 timer.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk