Informationer

Gade og nr:
Kingosvej 3
Postnr:
2630
By:
Taastrup
Website:

Realmæglerne

Forbrugerens foretrukne valg

RealMæglerne er det naturlige alternativ til de landsdækkende finanskoncerners mæglerbutikker.

Vi er ikke den største ejendomsmæglerkæde i Danmark, men vi bestræber os på at være den bedste målt på antallet af tilfredse kunder.

RealMæglerne består af selvstændige og ansvarlige mæglere, der finder styrke i et fællesskab kendetegnet af en ensartet høj standard for den rådgivning, vi tilbyder vores kunder.

Vi rådgiver om finansiering på en gennemskuelig og ærlig måde. Og RealMæglerne er selvstændige mæglere uden tvungent samarbejde med bestemte pengeinstitutter.

RealMæglerne er opmærksomme på, at køb og salg af ejendom er en stor beslutning for vores kunder. Vores målsætning som ejendomsmæglere er at yde seriøs, professionel og personlig rådgivning med respekt for kundens ønsker og behov, og at skabe et trygt og tillidsfuldt samarbejde mellem mægler og kunde gennem alle handlens faser.

RealMæglerne har stor faglighed og ekspertise, og overholder til enhver tid branchens etiske forskrifter og markedsføringsregler. Vores engagement, lokalkendskab og personlighed gør os i stand til at formidle ejendomme på bedst tænkelig vis, og vi sikrer vore kunders fulde tilfredshed under og efter handlen.

Bliv en del af RealMæglerne

Har du egen forretning, eller vil du etablere dig fra grunden? Din baggrund kan være, at du er uddannet ejendomsmægler eller godt på vej til det, at du arbejder i en mæglerforretning, et pengeinstitut eller i et realkreditinstitut og har erfaring i bolighandel og boligrådgivning. Det afgørende er, at du trives bedst med foden under eget bord og i trygge, inspirerende rammer.

Kom nemt i gang
Når du bliver partner i RealMæglerne, kommer du godt fra start. Vi inviterer alle nye mæglere til introduktionsdag, hvor vi fortæller om kædens partnertilbud og værktøjer. Kæden yder daglig support indenfor IT, markedsføring og information og samarbejder med en række leverandører, der producerer konceptrigtigt markedsføringsmateriale fra tryksager til facade udsmykning.
En professionel profil i gadebilledet

Hos RealMæglerne får du stillet en lang række professionelle værktøjer til rådighed, så du fra begyndelsen er i stand til at konkurrere på niveau med de store kæder - mens du samtidig har fordelen af at være helt din egen.

Både du og dine kunder nyder godt af, at RealMæglerne ikke er bundet af faste aftaler med specifikke penge- og realkreditinstitutter. Kunder skal have frihed til at vælge den løsning, der passer dem bedst.
Det bedste fra 2 verdener

Som RealMægler får du det bedste fra to verdener. Du har indehavers frihed og ret til at være din egen mægler, samtidig med at din butik markedsføres som en del af et kædefællesskab. Du har et stærkt team af gode mæglerkolleger, der slutter op om kædens slogan: handler med omtanke.
Opstartsfasen

Som nyt medlem guides man igennem opstartsfasen, og føler næsten at man allerede er i gang med det samme. Kunderne kender allerede brandet og synes, at det er et godt alternativ til de store bankejede mæglerkæder.

Kontakt os og få mere at vide om hvordan du kommer med i en dynamisk kæde.

Klare fordele ved en frivillig kæde som RealMæglerne:

* Godt brand
* Stor signalværdi
* Kapitalstærk kæde
* Innovation
* Professionalisme
* Troværdighed
* Stærkt netværk
* Erfaringsudveksling
* Stor startpakke
* Selvbestemmelse
* Høj indtjening

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk