Informationer

Gade og nr:
Falkevej 12
Postnr:
4600
By:
Køge
Website:

REKOM - Roskilde Erfagruppe Konstruktion Og Maskinbearbejdning

REKOM ERFA-gruppen består af 10 virksomheder fortrinsvis indenfor konstruktion og maskinbearbejdning. Den blev dannet den 26. februar 1987 og er en af de ældst fungerende ERFA-grupper i Danmark.

REKOMs stiftelse er en følge af nogle ordninger som Erhvervsfremmestyrelsen kørte i firserne.Teknologisk Informationscenter (TIC) i Roskilde amt afholdt en række arrangementer om informationsteknologi, hvilket på dette tidspunkt var ganske nyt. Det viste sig hurtigt at være de samme virksomheder som gentagne gange deltog, og det gav virksomhedsrådgiver Eyvind Stonor ideen til at samle disse virksomheder i sin egen interessegruppe, for senere at starte en egentlig ERFA-gruppe.

Den 1. maj 1998 valgte REKOM at udtræde af forbindelsen til TIC og siden da har gruppen fungeret som en selvstændig gruppe.

Ideen med REKOM er at mødes og udveksle erfaringer mellem virksomhederne. Siden hen er denne vidensdeling blevet styrket og udviklet i form af konkrete opgaver på tværs af virksomhederne. Det er et velfungerende netværk hvor gruppens medlemmer sammen kan løse fleresidede opgaver, og for dig og din virksomhed har det den fordel, at du kun behøver at henvende dig et sted.

Samarbejdet bærer altså frugt, og som en tilkendegivelse herfor modtog REKOM i 1994 en pris for at være Danmarks bedste ERFA-gruppe uddelt af Foreningen af Registrerede Revisorer (FRR).

Kunne du tænke dig at være med?

REKOM fungerer i princippet som en etableret og lukket ERFA-gruppe, men vi er selvfølgelig altid interesseret i at høre fra nye virksomheder, som mener at kunne bidrage yderligere til synergieffekten og som matcher de eksisterende virksomheder i gruppen.

Så hvis du er interesseret i at komme i dialog med REKOM, og din virksomhed ønsker at være med i gruppen, er du velkommen til at kontakte os.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk