Informationer

Gade og nr:
Rugmarken 2, 1
Postnr:
3520
By:
Farum
Website:

Riget - Videndeling i øjenhøjde

Rigét A/S har arbejdet med netværksgrupper siden 1983 og er en af pionererne indenfor facilitering af netværk.

Vision
• Vi bygger og udvikler aktive relationer, hvor innovation og viden deles og nyttiggøres.

Mission
• Vi er katalysator for mennesker og virksomheder, bringer dem systematisk og kreativt sammen og indfrier ambitionerne om faglig og personlig udvikling.

Virksomheden har kontinuerligt udviklet sig fordi den altid har sat kunderne i centrum og taget udgangspunkt i markedets fantastisk spændende krav til et produkt som vores. Vi tager gerne kunderne med på råd, når vi tilpasser vores produkter.

Vores netværks produkt har en naturlig kombination af faglig akademisk seriøsitet og praktisk ukompliceret fokus på udbyttet for den enkelte.

Virksomhedens vækst gennem årerne er baseret på en dygtig medarbejderkreds og en stabil kurs sat af bestyrelse og direktion.

Virksomhedens fundament består af en kerne af fastansatte medarbejdere som alle arbejder 100% fokuseret, drevet af deres passion og for at skabe udbytte i netværkene.

Vi indtager egen medicin og deler viden internt. Viden om de mest succesfulde metoder, øvelser og processer som vi benytter i netværkene. Viden om de enkelte netværk og virksomheder er fælles viden hos Rigét A/S. Dette for at have det bedste udgangspunkt når vi 24 timer i døgnet er omdrejningspunkt for netværkene.

Forretningsnetværk

Hvordan knytter du dine kunder til din forretning?

Vidste du, at man kan gøre det gennem forretningsnetværk? Interesseret i at høre hvordan? - så bliv endelig ved med at læse.

Forretningsnetværk er et netværk hvor dine kunder mødes og udveksler idéer og erfaringer omkring din virksomheds kerneydelse.

Forretningsnetværk er et setup omkring din kerneydelse der;

* Sikrer en øget kundeloyalitet
* Øger dine kunders generelle kompetenceniveau
* Sikrer vigtig feedback på kerneydelsen fra dine kunder

Forretningsnetværket er således et supplement til din virksomheds kerneydelse, der hjælper både dig og dine kunder. Fællesnævneren for dit forretningsnetværk er din virksomheds kerneydelse og deltagerne, som du selv udvælger, er alle brugere af dine produkter.

Hos Rigét har vi mange års erfaring med at optimere kunde/leverandørrelationer gennem forretningsnetværk og vi faciliterer alle møder og udarbejder sammen med dig strategien for dit forretningsnetværk.

Rigéts rolle som facilitator for forretningsnetværk;

1. Du kan som leverandør tilbyde dine kunder relevante faglige netværk, der faciliteres af Rigét. Netværkene tager udgangspunkt i din kundestrategi og dine kunders behov.
2. I tæt samarbejde med dig sikrer Rigét, at du hele tiden er på forkant med dine kunders behov.
3. Gennem forretningsnetværket involveres dine kunder i udviklingsprocesser, samtidigt med at de bliver fagligt opdateret.
4. Sammen sætter vi mål og arbejder metodisk for forretningsnetværket og i fællesskab når vi de opstillede mål.

- At ovenstående proces øger kundetilfredsheden er næsten overflødigt at understrege. Det gør også dine kunder klogere, samtidig med at din virksomhed får nye input og idéer til videreudvikling af produkterne.

For at høre mere om hvordan du kan udnytte forretningsnetværket i forhold til dine kunder, kan du kontakte da Jan Reckeweg, Rigét A/S.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk