Informationer

Gade og nr:
Fjordvej 30
Postnr:
4990
By:
Sakskøbing
Website:

Sakskøbing Håndværker- og Industriforening

Bliv medlem af det største tværfaglige erhvervsnetværk i Sakskøbing. Vi arbejder for bedre vilkår og rammer for små og mellemstore virksomheder – ligesom vi ønsker at præge erhvervspolitikken og udviklingen og på den måde fremme forståelsen for erhvervslivets synspunkter lokalt og regionalt.

Gennem foreningens medlemskab af Håndværksrådet har vi indflydelse på, at de selvstændiges erhvervspolitiske ønsker varetages bedst muligt nationalt og internationalt.

Som medlem af Sakskøbing Håndværker- og Industriforening får du adgang til en række fordele som du kan have gavn af som selvstændig – vores tilbud omfatter bl.a.:

*
nye erhvervskontakter
*
udbygge dit personlige netværk
*
præge den lokale og regionale erhvervspolitik
*
deltage i faglige arrangementer
*
adgang til Håndværksrådets service og tilbud

Medlemmerne kan gennem Håndværksrådet få adgang til mange konkrete tilbud som juridisk rådgivning, medarbejder uddannelse og udvikling, medlemsrabatter – udover adgangen til Danmarks største erhvervspolitiske netværk.

I foreningen støtter vi endvidere yngre medlemmer, der er beskæftiget inden for håndværk eller industri, bidrager til foreningens understøttelsesfond samt driver og udvikler foreningens boliger.

Bliv medlem af Sakskøbing H- og I-forening

Vi arbejder bl.a. for at præge erhvervspolitikken og –udviklingen i Sakskøbing, på Lolland og i Region Sjælland – til gavn for vores medlemmer og deres virksomheder.

Der er værdi i medlemskabet – du kan f.eks.:
• få nye erhvervskontakter og udbygge dit personlige netværk
• præge erhvervspolitikken – både lokalt, regionalt og nationalt
• deltage i faglige arrangementer

Udfyld blanketten på vores hjemmeside og tryk send. Du vil få svar en af de nærmeste dage.

Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte foreningen for kontaktinformationer se bl.a. menupunktet ”Bestyrelsen”

Du bliver automatisk medlem af Håndværksrådet, når Sakskøbing Håndværker- og Industriforening er medlem, hvilket giver dig mange yderligere fordele.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk