Informationer

Gade og nr:
Postnr:
By:
Website:

Salgs- & Reklameforeningen

I Salgs- og Reklameforeningen kan du og din virksomhed netværke og få nyttig viden og inspiration gennem vores festlige og faglige arrangementer.

Salgs- og Reklameforeningen Odense blev startet i 1942 som en gågade-forening i Odense City. Foreningen var tænkt som et forum, hvor de lokale detailbutikker kunne drøfte deres problemstillinger. Snart opslugtes de øvrige lokale foreninger på Fyn, og således opstod Salgs- og Reklameforeningen Fyn. Der var gennem mange år mange lignende foreninger landet over - en del af dem med tilknytning til Dansk Markedsføringsforbund. Men i dag er Fyn det eneste sted i landet, hvor en salgs- og reklameforening findes - så nu optager vi medlemmer fra hele landet.

I 1992 afholdtes foreningens 50 års jubilæum, som samtidig var en afslutning på uddeling af den særlige Initiativpris. Prisen som flere markante fynske erhvervsfolk og virksomheder årene tidligere var blev tildelt som et symbol på et specielt stort initiativ.

Foreningens virke er i dag at afholde såvel faglige som sociale arrangementer for alle med interesse for salg og markedsføring.

Dette sker i form af foredrag, virksomhedsbesøg, kurser samt ikke mindst den årlige sejltur på Odense Å med sang og musik i bådene samt efterfølgende øl, æggekage og festlige timer på Carlslund Kro.

Eller årets store Kegleturnering i oktober med bowling om eftermiddagen efterfulgt af vores egen lille Oktoberfest om aftenen med spisning, gaveshow, underholdning og dans.

Prisen for deltagelse oplyses i forbindelse med det enkelte arrangement. En del af vore arrangementer er gratis for medlemmerne.

----
Vil du findes af netværksinteresserede? Tilmeld dit netværk hos Netværksportalen og bliv en del af listen over netværk i Danmark.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk