Informationer

Gade og nr:
Vestervang 17
Postnr:
9800
By:
Hjørring
Website:

SELF - Seminariernes Engelsklærerforening

SELF blev oprettet i 1963. Målet med foreningen var og er stadig at styrke samarbejdet mellem seminarielærerne i engelsk - dels ved at arrangere årlige kurser i ind- og udland, dels ved at udgive tidsskriftet SELF fire gange årligt.

I 1998 udkom det sidste tidsskrift på tryk og siden da har man kunnet finde oplysninger om kurser, læse anmeldelser af litteratur og meget mere på den elektroniske udgave af tidsskriftet: WebSelf.

Foreningens funktion

Kurser
Hvert år arrangerer bestyrelsen to kurser for medlemmerne - ét i foråret og ét i efteråret. Hvert andet år er der tradition for at forårskurset foregår i udlandet. Kurserne tager udgangspunkt i den aktuelle debat blandt medlemmerne og i sprogkredse generelt.

SkoleKom
Foreningen har sin egen åbne konference på SkoleKom med stien: Lærere/Sem/Fag-emner SEM/Engelsk SEM. Konferencen er foreningens vigtigste kommunikationsform.
SELF på nettet

Foreningens hjemmeside i EMU-regi er under opbygning. Den har til hensigt at støtte samarbejdet mellem seminariernes engelsklærere. Det er samtidig et led i vores kontakt med andre foreninger, kollegaer, studerende og andre der har interesse i vores arbejde.

Foreningen er ganske enkelt medlemmernes vigtigste engelskfaglige netværk i seminariesammenhæng.

Medlemskab af SELF

Det koster 400 kr. årligt at være medlem af SELF. Beløbet er med til at dække dele af de omkostninger der er i forbindelse med afvikling af kurserne samt bestyrelsens arbejde.
Kontingentet er fradragsberettiget.

For at melde dig ind i foreningen kontakt:

Kasserer:
Susanne Jacobsen
c3VzYW5uZS5qYWNvYnNlbjIxQHNrb2xla29tLmRr [4]

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk