Informationer

Gade og nr:
Sct. Laurentii Vej 63C
Postnr:
9990
By:
Skagen
Website:

Skagen Handelsstandsforening

Foreningens formål er at samle alle handels- og servicevirksomheder samt andre forretningsforetagender i Skagen Kommune til varetagelse af disse interesser med henblik på det samlede formål at være til erhvervslivets fremme.

MEDLEMMER:

Som medlemmer kan optages indehavere eller medarbejdere i de ovenfor nævnte typer virksomheder dog således, at medarbejdere alene kan optages, såfremt indehaveren ikke over for foreningen protesterer mod medlemskabet.

Anmodningen om optagelse som medlem sker ved henvendelse til foreningen.

Er du kunde

Vel mødt - vi glæder os til at se dig i vores mange spændende butikker. Her på sitet kan du finde en komplet liste over vores medlemmer.
Medlem

Er du medlem har du nu adgang til indhold, der tidligere blev sendt ud på brev, men som i fremtiden altid kan findes her. Klik på Medlems login for at få adgang - du skal bruge dit medlemsnavn og password for at få adgang. Så har du adgang til dine egne oplysninger og alle meddelelser fra foreningen.

Har du butik i Skagen men ikke medlem af vores forening, kan du kontakte enten formanden eller kasseren for yderligere informationer om hvordan du bliver medlem.

Bliv medlem

Send en mail på bWFpbEBza2FnZW5oYW5kZWwuZGs=

Så vil vi kontakte dig.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk