Informationer

Gade og nr:
Billundvej 3
Postnr:
6500
By:
Vojens
Website:

Sønderjysk Landboforening

I Sønderjysk Landboforening har vi fuld fart på med at leve op til vores formål: Nemlig til enhver tid at hjælpe dig med ny faglig viden, regnskabsservice, økonomiberegninger, myndighedsbehandlinger, ledelse og meget mere.

Sønderjysk Landboforening virker nu i sit 10. år. Centret fylder 8 år i april, og i AgroNyt nr. 100, april 2009 kunne du med dette nummer fejre, at vi har nået nr. 100 med fagligt nyt til vore medlemmer og kunder.

Glæde trods krise
Midt i krisen kan vi glæde os over, at forgængeres beslutninger for ca. 10 år siden har givet os mulighed for at drive et af Danmarks mest veludbyggede landbrugscentre sprængfyldt med kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe.

Virksomhedsplan 2009
I bestyrelsen og ledergruppen gør vi os stor umage for at sikre, at Sønderjysk Landboforening altid har har aktuelle tilbud, der passer til din situation. Årets fokusområder og mål nedfældes i den årlige virksomhedsplan, hvor fokusområderne er vist nedenfor

Indsatsområderne i 2009

• Din bedrifts konkurrenceevne
• Rådgivning, der giver resultater for dig
• Regnskaber som ”springbræt” til forbedringer
• Optimering på marken og i stalden
• Finans-, likviditets- og risikostyring
• Farmsekretær og arbejdsgiverservice
• Forsikringsrådgivning
• Socialrådgivning

Medlem i Sønderjysk Landboforening

Aktivt medlemskab - for alle landbrugere

Et aktivt medlemskab af Sønderjysk Landboforening giver adgang til at benytte rådgivning og service fra foreningens konsulenter og assistenter indenfor alle fagområder:
· regnskab og revision
· driftsøkonomi
· planteavl
· miljørådgivning
· kvægrådgivning i Syddansk Kvæg
· svinerådgivning i Syddansk Svinerådgivning.

Derudover kan vi henvise til og gøre brug af Dansk Landbrugsrådgivnings specialister i Partnerskabet og andre specialister tilknyttet Sønderjysk Landboforening, såfremt vi ikke selv har den fornødne ekspertise.

Kontingent er givet godt ud?

En del af dit medlemskontingent går til støtte for det vigtige erhvervspolitiske arbejde på landsplan i Dansk Landbrug med udgangspunkt fra Axelborg i København og Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret i Skejby.

En anden del at dit kontingent bruges til at du hver fredag modtager medlemsbladet LandbrugsAvisen. Den sendes til alle aktive medlemmer med posten, så du har mulighed for at følge med i alt det, der vedrører dit erhverv.

Herudover går noget af din kontingent som tilskud til Landboungdomscentret, Bygnings- og Maskinkontoret, Landbrugsråd Syd mv.

Den resterende del af din kontingent går til Sønderjysk Landboforenings arbejde.

Gruppelivsforsikring - med dobbelt dækning

Medlemskabet giver adgang til Dansk Landbrugs yderst fordelagtige Gruppelivsforsikringer. Her skal specielt fremhæves, at begge ægtefæller er dækket, såfremt det aktive medlem tegner en gruppelivsforsikring.

Skulle det ske, der aldrig sker?

Får du brug for Gruppelivsordningen, kan du hente anmeldelsesblanket her - eller kontakt din regnskabskonsulent.

Medlemskab nr. 2 - for ægtefæller og samarbejdspartnere

Ønsker bedriften et ekstra medlemskab, fx i driftsfællesskaber eller ægteskaber, hvor begge ønsker aktiv politisk indflydelse på Sønderjysk Landboforenings arbejde, er det muligt at erhverve et medlemskab nr. 2 i Sønderjysk Landboforening. Medlemskabet giver stemmeret og opstillingsret til generalforsamling.

Det er kun aktive medlemmer - enten som aktiv 1 eller som aktiv 2 - der har stemmeret på generalforsamlingen og som er valgbare.

Medlemskort med indhold

Vi udsteder et medlemskort til alle aktive medlemmer, og medlemskortet er typisk gældende i 2 år.

Med et medlemskort til Sønderjysk Landboforening får du
· adgang til at bruge rådgivningen fra Sønderjysk Landboforening og Dansk
Landbrugsrådgivning.
· Landbrugsavisen hver fredag
· politisk indflydelse
· mulighed for at tegne en fordelagtig gruppelivsordning
· adgang til en række spændende medlemstilbud og rabatter.

Interessemedlemskab - hvis du stadig vil følge med
Når landbruget ikke mere er aktivt, dvs. bortforpagtet og / eller ophørt, så er det muligt for dig at opretholde et interessemedlemskab i Sønderjysk Landboforening. Et interessemedlemskab giver dig ret til at modtage medlemsbladet Landbrugsavisen til en særlig favorabel pris. Ønsker du at fortsætte i den attraktive gruppelivsforsikringer, skal du som minimum opretholde et interessemedlemskab i Sønderjysk Landboforening.

Medlemsrabat - skær toppen af regningerne

Som medlem i Sønderjysk Landboforening er du også medlem i Landbrugets Indkøbsklub. Her kan du opnå rabat ved køb af forskelligt - bil - rejser - arbejdstøj og meget mere.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk