Informationer

Gade og nr:
Niels Bohrs Vej 6
Postnr:
6700
By:
Esbjerg
Website:

Sydvestjysk Udviklingsforum

Sydvestjysk Udviklingsforums formål er:
* at være dagsordenssættende og initiativtagende i en bred vækstdiskussion på tværs af kommunegrænserne i den sydvestjyske region
* at drøfte initiativer til vækst og udvikling inden for turisme og øvrige erhverv i den sydvestjyske region, herunder udviklingsaktiviteter i udkantsområderne
* at fremme erhvervs- og turistmæssig fornyelse og vækst i den sydvestjyske region gennem dialog og samarbejde
* at varetage fælles erhvervs- og turistmæssige interesser i forhold til det regionale og nationale niveau

Sydvestjysk Udviklingsforum er en fælleskommunal forening. Medlemmerne er Tønder, Vejen, Varde, Esbjerg og Fanø kommuner.

Foreningen blev etableret i forbindelsen med et bestyrelsesmøde d. 12. januar 2007. Sydvestjysk Udviklingsforum har bl.a. til opgave at initiere og sikre gennemførelse af initiativer, der kan være med til at styrke vækst og udvikling samt gode rammer i den Sydvestjyske del af regionen på erhvervs-, bosætnings-, uddannelses- og turismeområderne.

Udover medlemskommunerne vil der være et tæt samarbejde med de fem kommuners Turist- og Erhvervsråd, der løbende bidrager med konkrete forslag.

----
Tilmeld dit netværk eller din erfa-gruppe i dag, og lad Netværksportalen være din nye platform til eksponering. Netværksportalen - en samlet indgang til netværk i Danmark.

Populære netværk