Informationer

Gade og nr:
Lersøparken 1 2 th
Postnr:
4220
By:
Korsør
Website:

Team Storebælt Svømmevenner

Foreningen er en sammenslutning af svømmeinteresserede, som ved medlemskab og aktiviteter søger at støtte konkurrencesvømmerne i "Team Storebælt" både sportsligt, økonomisk og socialt.

Vi er en forening af frivillige, som blev stiftet for at støtte konkurrencesvømmerne i Korsør svømme- og livrednings klub KSL.

Som konkurrencesvømmer er der rigtig mange "sure" træningstimer, og vi ønsker at være medvirkende til, at svømmerne har gejsten til at træne hårdt. Vi vil styrke det sociale sammenhold blandt svømmerne, gennem træningslejre og arrangementer med sjov og hygge.

Team Storebælts Svømmevenner giver hvert år store tilskud til alle svømmerne. Hvis disse tilskud forsvinder, vil det betyde en øget egen betaling pr. svømmer på mellem 2 - 4000 kr. Derfor kære svømmer og forældre giv og nogle timer af jeres tid, og I vil blive belønnet med guld og blå bølger.
For at blive optaget som medlem fordres bestyrelsens godkendelse. Ethvert nyt medlem skal have udleveret et eksemplar af foreningens til enhver tid gældende vedtægter. Der kan tegnes et personligt- eller familiemedlemskab.

Konkurrencesvømmerne skal, for at få tilskud, være medlem, enten personligt eller familie, samt deltage aktivt i foreningens aktiviteter.
Kontingent udgør det beløb, der til enhver tid er vedtaget af generalforsamlingen, og kontingentet opkræves én gang årligt.

* Foreningen ledes af en bestyrelse på min. fem medlemmer, bestående af formand - kasserer og min. 3 bestyrelsesmedlemmer.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk