Informationer

Gade og nr:
Rørdalsvej 198A
Postnr:
9220
By:
Aalborg Øst
Website:

Textilpartner

TextilPartner er et samarbejde mellem selvstændige vaskerier om fælles servicering, indkøb og markedsføring. Vi er geografisk fordelt over hele Danmark og leverer herved landsdækkende vaskeservice med lokal betjening, således at alle afdelinger af din virksomhed opnår samme tætte kontakt til sit vaskeri.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Tilsammen dækker vores partneres ydelser bredt, faktisk så bredt at TextilPartner kan tilbyde totalløsninger, der imødekommer de forskellige behov vores kunder har til vask, udlejning og levering af tekstiler.

TextilPartner vasker og udlejer tekstiler til hotel- og restaurationsbranchen særskilt eller som pakkeløsning:

Kokke- og tjenertøj, viskestykker, servietter, duge, sengelinned og håndklæder

TextilPartner udlejer, vedligeholder og udskifter måtter, skræddersyede til jeres virksomhed:

Størrelse og udformning efter behov, farver efter ønske, med og uden jeres logo, mindre rengøring, mindre slitage, sundere og mere hygiejnisk indeklima

TextilPartner finansierer, tilpasser, profilerer, udlejer og sælger funktionelt arbejdstøj til:

Plejesektoren, Fødevaresektoren, Rengøringssektoren, Industrien, Håndværksfagene og mange flere

Hver for sig er vi moderne virksomheder med stærk lokal forankring og et indgående kendskab til det omliggende nærområdes karakteristika, specielle udfordringer og ønsker. Sammen løfter vi opgaver for vores større kunder, der nyder kombinationen af den mindre virksomheds omhu og ekstra høje serviceniveau – og det landsdækkende samarbejdes muligheder for servicering af virksomheder og forretningsenheder overalt i Danmark.

Konceptet er ligetil: Lad TextilPartner sørge for dine tekstiler. Vi sammensætter løsningen præcis, som du vil have den, henter og leverer – og lader dig fokusere på din kerneforretning.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk