Informationer

Gade og nr:
Lilletorv 1A, 1.
Postnr:
7700
By:
Thisted
Website:

Thisted Handels- & Industriforening

Thisted Handels- og Industriforening er stiftet i 1866 og er detailhandlens, industriens og serviceerhvervenes egen forening. Foreningen modtager ikke offentligt tilskud og drives således som en ren medlemsfinansieret virksomhed. Formålet er at markedsføre Thisted by inden for handel, uddannelse og erhverv.

Foreningen har i dag godt 200 medlemmer.

Foreningen har et tæt samarbejde med Centerforeningen for J.P Jacobsen Center omkring markedsføring af byen og i særdeleshed handelslivet i Thisted.

Oplev Thisted

Thisted er en spændende og dynamisk handelsby, der ligger smukt ved Limfjorden og tæt på Danmarks første Nationalpark i Thy. Byens hyggelige gågade med over 70 store og små forrretninger har en charmerende blanding af nyt og gammelt, mange nyindrettede butikker og ikke mindst det store nye J. P. Jacobsens Center lige ved byens torv. På havnen kan du spise med udsigt til lystbådehavnen, og du kan promenere langs kystvejen.

Thisted har alt, hvad du har brug for. Masser af specialbutikker, tøjforretninger, kædeforretninger og dagligvarebutikker. Når sulten melder sig, er der hyggelige cafeer og restauranter, og Limfjorden giver byen lys og luft.

I Thisted møder du et rigt kulturliv, og der er ofte arrangementer i byen. Se i hvornår der næste gang er musik, teater eller marked i byen.

Der er gode p-muligheder - udover den store parkeringskælder under J. P. Jacobsens Centeret, er der mange p-pladser i bymidten. Se kortet, som du også kan printe ud.

Vi glæder os til at se dig i Thisted!

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk