Informationer

Gade og nr:
Stændertorvet 1 1
Postnr:
4000
By:
Roskilde
Website:

Udviklingshuset Sjælland

Udviklingshuset Sjælland er erhvervslivets organisation i Ringsted, Lejre og Roskilde Kommuner
Vi knytter virksomheder sammen med kommunerne, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og arbejdsmarkedets parter.

Vi fremmer udviklingen og styrken af erhvervslivet på Midtsjælland, og vi har et indgående kendskab til områdets erhvervsforhold.

Vi skaber netværk blandt Ringsted, Lejre og Roskildes forskellige virksomheder. Gennem vores konsulentservice yder vi gratis individuel rådgivning til iværksættere såvel som etablerede virksomheder.

Vi tilbyder

Udviklingshuset Sjælland tilbyder en lang række servicetilbud til erhvervslivet

Gratis individuel rådgivning

Hos os kan du altid få gratis rådgivning. Vi rådgiver iværksættere, etablerede virksomheder om vækstmuligheder, konkurstruede virksomheder og mange andre. Vi er medlem af Dansk Industris netværk Videnrådgiverne.

Netværk og temaaftener

Vi tror på, at netværk er essentielle for vækst. Vi fungerer som tovholder i flere forskellige netværk, blandt andre Zero Carbon Network og Virksom.nu. Vi holder løbende temaaftener og arrangerer kurser for vores medlemmer.

Støtte- og udviklingsprojekter

Vi bistår med viden om forskellige udviklingsprojekter og vi kan hjælpe dig med støtteansøgninger. Vi har stor erfaring i EU-projekter og deltager løbende i nye programmer under blandt Erhvervs- og selskabsstyrelsen og Erhvervs- og byggestyrelsen.
Kontakt os gerne for at høre mere.

----
Vil du også med i landets største netværksoversigt? Tilmeld dit netværk og bliv fundet af flere netværksinteresserede personer i Danmark.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk