Informationer

Gade og nr:
Amaliegade 4 St
Postnr:
1256
By:
København K
Website:

Veltek - VVS og EL-tekniske Leverandørers Brancheforening

VELTEK er en af Danmarks største tekniske brancheorganisationer. Vi repræsenterer 106 virksomheder med en samlet omsætning på omkring 25 mia. kr.

VELTEK er en sammenslutning af de to tekniske brancheorganisationer VE Leverandørerne (VVS-branchen)og FAFGE, El-Branchens
Leverandørforening.

Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser i internationale og nationale spørgsmål, såvel som medlemmernes interesser over for de øvrige led i værdikæden.

Foreningen vil søge indflydelse på udviklingen inden for markedsforhold, erhvervs- og autorisationspolitik samt initiere, koordinere og støtte relevante markedsføringstiltag og uddannelse.

Foreningen vil, hvor muligt, støtte den almindelige tekniske udvikling inden for den danske VVS- og elektroindustri samt understøtte medlemmernes interesse i de danske, europæiske og internationale normudvalg. Foreningen vil ligeledes informere medlemmerne om tekniske rammebetingelser, normændringer, test etc. og aktivt samarbejde ved normarbejde på dansk og internationalt niveau.

Videre samler foreningen danske og udenlandske i Danmark registrerede leverandører af el- og VVS produkter (eller dermed beslægtede) for at styrke medlemmernes kollegiale samarbejde.

Læs videre om medlemskabet på vore hjemmeside.

VELTEK's vision

At være medlemmernes naturlige omdrejningspunkt for politiske, tekniske og merkantile tiltag

At være inspirator for det enkete medlem og sikre det optimale faglige grundlag at træffe beslutninger på

At være en markant stemme i den branchepolitiske debat og beslutningsproces

----
Tilmeld dit netværk eller din erfa-gruppe i dag, og lad Netværksportalen være din nye platform til eksponering. Netværksportalen - en samlet indgang til netværk i Danmark.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk